(VIDEO) GLUMIO JE U JEDNOJ OD NAJDIRLJIVIJIH SCENA U TITANIKU: Posle 20 godina od snimanja, otkrio je koliko danas zarađuje od filma!
Foto: Printscreen

MALI IRAC

(VIDEO) GLUMIO JE U JEDNOJ OD NAJDIRLJIVIJIH SCENA U TITANIKU: Posle 20 godina od snimanja, otkrio je koliko danas zarađuje od filma!

Pop kultura -

TItanik je pre dvadeset godina vinuo Kejt Vinslet i Leonarda DiKaprija u sam vrh holivudskog neba, ali ni ostalim glumcima iz filma ne ide loše.

Glumac Reke Tompson je imao samo pet godina kad je glumio malenog irskog dečaka koji se s majkom i sestrom utopio u jednoj od najdirljivijih scena. Za svoju izvedbu je zaradio 30.000 dolara, a otkrio je da mu i danas ovaj film donosi između 200 i 300 dolara godišnje.

"Čudno je jer više uopšte ne razmišljam o tome. Kad se pojavi ček jednostavno pomislim: "Super, imam ekstra sto dolara", ispričao je on.

Reke trenutno ima 25 godina i bavi se digitalnim menadžmentom. Tvrdi da niko u njegovoj porodici nije mogao ni zamisliti da će Titanik doživeti toliki uspeh.

"Ispostavilo se da je jedan od najslavnijih filmova u istoriji, što je prilično bizarno kad gledam unazad. Moja mama je rekla: "Napravimo to, čak i ako film bude loš, mi ćemo ga gledati". Na kraju je eksplodirao, tako da nije donijela lošu odluku", zaključuje on.

Film je tokom prvog vikenda prikazivanja zaradio 28.6 miliona dolara davne 1997. godine.

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track