NEMA DOKAZA: Poznati glumac neće odgovarati za smrt bivše devojke!
Foto: profimedia

tužilaštvo ispitalo slučaj

NEMA DOKAZA: Poznati glumac neće odgovarati za smrt bivše devojke!

Pop kultura -

Američki glumac i komičar Džim Keri (56) neće pred zakonom odgovarati za smrt bivše devojke Katrione Vajt, prenosi "Dejli mejl".

Naime, Katriona Vajt se 2015. godine predozirala lekovima za koje nije imala recept, nedugo pošto je slavni komičar stavio tačku na njihovu vezu.

Poslednja SMS poruka koju je primila bio je upravo od njega i glasio je: "Znaš li gde su moje pilule".

Zbog toga je porodica Vajtove privatno tužila Kerija jer ga krive za njenu smrt pošto je njegovim lekovima izvršila samoubistvo.

foto: profimedia

Keri je od početka poricao sve optužbe, dok su njegovi advokati insistirali da se njemu ne može suditi kao dileru droge ako je Katriona ukrala njegove lekove i da on ni na koji način nije izazvao njenu smrt.

Porodica je dodatno optužila glumca da je Katrionu zarazio polno prenosivim bolestima, što je doprinelo njenom teškom psihičkom stanju uoči samoubistva.

Majka Vajtove, Bridžid Svitman i njen bivši muž Mark Barton tužili su sudu glumca i naveli da je prenošenjem čak tri polne bolesti i obezbeđivanjem lekova doveo do njene smrti.

"Holivud riporter" prenosi da je tužilaštvo ispitalo slučaj i utvrdilo da ne postoji dovoljno dokaza da bi glumac bio optužen.

foto: profimedia

Kurir.rs/Daily Mail, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track