Najnovije vesti

GLUMICA KOJU SRBIJA OBOŽAVA PROŠLA KROZ PAKAO: U hotelskoj sobi sam isekla sebi ruke, a onda sam htela da se bacim sa balkona!
Foto: Profimedia

TEŠKI TRENUCI

GLUMICA KOJU SRBIJA OBOŽAVA PROŠLA KROZ PAKAO: U hotelskoj sobi sam isekla sebi ruke, a onda sam htela da se bacim sa balkona!

Pop kultura
12:12h

Čuvena sultanija Hurem koju je Srbija obožavala u seriji "Sultan Veličanstveni" otkriva da je prošla kroz veoma teške životne trenutke.

Merjem Uzerli, čuvena glumica turskog i nemačkog porekla, ne krije da joj u životu nije sve bilo med i mleko, a teškog perioda, koji se desio pre nekoliko godina, nerado se seća.

Pre par godina javno je govorila o želji bivšeg verenika da abortira njihovo dete, a naposletku je rešila da ga rodi, ne tražeći pomoć od njega. U periodu dok je snimala seriju "Sulejman Veličanstveni" dogodio joj se pakao u privatnom životu, usled odlaska od partnera i neslaganja sa njim oko ćerke, koji se odrazio i na njen posao.

"U Antaliji sam bila dobila nagradu za glumu, a te večeri sam pokušala da se ubijem - priznala je Merjem svojevremeno za turske novine, pa dodala: - Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu razbivši je, bila sam potpuno luda i isekla sam ruke, krv je bila svuda. Htela sam da se bacim sa balkona jer sam u tome videla jedini izlaz. Htela sam da nestanem, da me nema, da sam mrtva. U smrti sam videla spas. Psihički sam bila jako loše", rekla je ona.

"Uloga Hurem me je iscrpela. Živela sam tri godine za taj lik i potpuno sam se izgubila. Postajalo je sve teže i teže. Nisam mogla više da je glumim jer je ona bila jaka žena, a ja sam postajala sve slabija", dodala je bila Merjem, o čijem odlasku iz serije se i te kako pričalo.

(Kurir.rs/Blic, Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SRPSKA PEVAČICA SE 3 PUTA UDAVALA: Kaja Ostojić opet obukla venčanicu! Ovaj put skroz providnu!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...