NAKON SKANDALA U KVIZU POTERA: Memedović optužen da je pomogao takmičaru, a evo šta se zaista dogodilo!
Foto: Printscreen

TRAGAČ OTKRIVA

NAKON SKANDALA U KVIZU POTERA: Memedović optužen da je pomogao takmičaru, a evo šta se zaista dogodilo!

Pop kultura -

Milicu Jokanović svi znaju kao višestruku pobednicu kvizova, diplomiranu pravnicu koja je dugo bila nezaposlena i devojku koje se takmičari kviza "Potera" plaše kada je vide u stolici tragača, jer retko ko može da joj dolija znanjem.

"Princeza znanja”, kako zovu jednu od najboljih tragača u kvizu „Potera”,priča kakva je privatno i da li je voditelj Jovan Memedović dao znak takmičaru za tačan odgovor, kako se šuškalo nedavno.

foto: Printscreen

"Privatno sam sasvim obična devojka, spremna da sasluša i razume ljude oko sebe. Volim mnogo da čitam, gledam kvalitetne filmove i družim se sa meni dragim ljudima. Posedujem ljudsku toplinu i emotivnost, iako ne delujem tako jer je moja uloga u kvizu da ponekad budem hladna i stroga. Nasmeje me svaka dobronamerna šala i rasplače ljudska zloba i spletkarenje", kaže Milica i otkriva da joj je simpatičan nadimak “princeza znanja”.

"Dopao mi se čim sam ga čula. Ljudi mi često prilaze na ulici, traže autogram ili se slikaju sa mnom. To su slatke muke posla koji obavljam. Lagala bih kada bih rekla da mi popularnost ne prija. Biti javna ličnost je prelep osećaj i samim tim sam motivisana željom da promovišem znanje kao osnovnu pravu vrednost. Drago mi je kada čujem da sam uzor mladim ljudima u vreme kada se u medijima kao alternativa nude i neke druge iskrivljene vrednosti. Mislim da je obrazovanje bogatstvo koje se celi život stiče. Pobuda mi je da odbranim sistem vrednosti koji se ovih dana urušava".

foto: Youtube screenshot/sputnik france

Nedavno se digla medijska pompa da je voditelj kviza Jovan Memedović pogledom dao znak takmičaru pri odgovaranju:

"Svaka sumnja u regularnost kviza me jako žalosti, tužno mi je kada čujem da bilo ko sumnja u našu ispravnost. Jovan je divan saradnik pun razumevanja, svetski putnik pun životnog iskustva. Dok snimamo, zajedno se smejemo i dopunjujemo. Raznolikost naša dva karaktera čine emisiju uzbudljivom i dinamičnom, što široki auditorijum voli. Trajnost potvrđuje kvalitet emisije", tvrdi Milica.

(Kurir/Puls, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VODITELJKA OTKRILA TAJNU KAKO SE SNIMA SLAGALICA: Detalj kviza koji gledaju milioni će vas šokirati!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track