DŽIBONI OBRADOVAO SVOJE FANOVE: Koncert za sve fanove na Kopaoniku
Foto: Ivana Vučić

DŽIBONI OBRADOVAO SVOJE FANOVE: Koncert za sve fanove na Kopaoniku

Pop kultura -

Hrvatski kantautor Zlatan Stipišić Džiboni već s početka ove godine obradovao je svoje fanove ekranizacijom numere Nisi više moja bol.

Uz dirljive kadrove i emotivnu priču ova ljubavna balada dobila je potpuno novu dimenziju.

foto: Ivana Vučić

Spot bio je samo uvod u naredne velike projekte legendarnog muzičara koji je osvojio ceo region emotivnim baladama uz koje su se mnogi prvi put poljubili,patili ali I obeležavali neke od najbitnijih trenutaka svog života.

Publika u Srbiji moći će da uživa u širokom muzičkom opusu popularnog Gibe već 9. marta kada će održati nastup na Kopaoniku u okviru trećeg po redu Music Week Festivala.

foto: Ivana Vučić

Džiboni je prvobitno trebao da nastupa 10. marta, međutim, pokazao se kao veliki kavaljer I ustupio taj termin kolegi Saši Matiću koji je zbog drugog koncerta u Beogradu morao da promeni datum nastupa na ovom muzičkom festivalu te će se sa publikom družiti 10. marta.

Ono što će ovaj Dživonijev nastup izdvojiti od ostalih koje je imao do sada to je svakako što će posetioci moći da uživaju ujedno u odličnoj muzici I prelepoj atmosferi na Kopaoniku koja je početkom marta najlepša. Svi nastupi muzičkih zvezda biće održani u luksuznoj dvorani hotela Grand.

Sve dame koje požele da se počaste za Dan žena 8. marta na Kopaoniku očekuje pregršt lepih iznenađenja, a moći će da uživaju u koncertu Željka Samardžića koji već tradicionalno na ovaj praznik peva za njih prethodnih godina.

Osim muzičkih nastupa sve posetioce Music Week Festival očekuju brojna inovativna I uzbudljiva iznenađenja koja će biti otkrivena u narednim nedeljama.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja