NEVEROVATAN SKANDAL POTRESA HOLIVUD: Evo kako su loše drugarice uništile Seks i grad!
Foto: Profimedia

eskalirao rat

NEVEROVATAN SKANDAL POTRESA HOLIVUD: Evo kako su loše drugarice uništile Seks i grad!

Pop kultura -

Godine razdora kojima su prikrivane nesuglasice sada su prošlost. Saosećajna poruka Sare Džesike Parker bivšoj koleginici Kim Katral povodom smrti brata eskalirala je paljbom seksi Samante.

Svi su ostali u šoku, kako fanovi tako i kritičari. Pomirenja nema ni u najavi jer je Kim isključila sve mogućnosti za to.

Kada je Sara postovala da se saoseća sa Kim povodom smrti Krisa, njenog brata, nije ni slutila kako će dobiti tako krutnu poruku.

Kim je između ostalog napisala da je Sarino saučešće samo podsetilo koliko je bila okrutna u prošlosti i da se nimalo nije promenila u sadašnjosti. Bez daljeg objašnjavanja, navođenja o čemu se radi.

Ipak, svetski mediji tumače da nisu samo pare razlog za svađe i prepirke, a da je bilo dana kada sa Kim Katral nisu razgovarale ni Kristin Dejvis ni Sintija Nikson.

Tako je sindrom "loših drugarica" narušio odnose u seriji koja je propagirala upravo suprotno - žensku solidarnost i večno prijateljstvo, "srodne duše" među drugaricama. U stvarnosti one su bile sasvim drugačije.

foto: profimedia

Nije bilo ženskog ćaskanja ni tokom šminkanja, pripremanja scena, navodi "Daily mail".

Razdor je svakog dana bio sve veći - od statusa, scena, seksi scena i golotinje koja se zahtevala od svake glumice pojedinačno. Sve je vremenom postajalo problem i teret.

#SexandtheCity

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

Istina je da je Sara jedina bila poznata široj publici i pre "Seks i grada", kao i daje izdejsvovala poslovni aranžaman zahvaljujući prijateljstvu sa producentima.

Ali, istina je takođe bila i da joj je vremenom bilo sve teže da se bori sa izazovnim i vulkanskim šarmom njene koleginice Kim Katral koja je kroz lik Samante zaista uspela da izgradi sebe kao glumicu i osvoji publiku širom sveta.

Koliko su Kim smetale razmirice u periodu od 1998. do 2004. koliko je trajalo snimanje serije, pokazuje i njena odluka da odbije snimanje trećeg nastavka filma "Seks i grada".

foto: profimedia

Kurir.rs/Daily.mail, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track