SCENA KOJA JE POTRESLA SRBIJU: Ivana Dudić otkrila kako se osećala dok je snimala silovanje u seriji Ubice mog oca!
Foto: Promo

POTRESLA SE

SCENA KOJA JE POTRESLA SRBIJU: Ivana Dudić otkrila kako se osećala dok je snimala silovanje u seriji Ubice mog oca!

Pop kultura -

U jednoj epizodi popularne serije "Ubica mog oca", policajka Milanka je seksualno zlostavljana, a ove potresne trenutke je glumica Ivana Dudić, koja tumači taj lik, vrlo emotivno doživela.

"Za glumice nikad nije lako obnaživanje. Scene u toj epizodi su osim obnaživanja imale i dodatnu težinu. To je veliki i težak emotivni naboj, posle batina i silovanja, trebalo je ući u tu emociju. Obnaženost je tu u drugom planu, samo je deo te slike, ružne i teške", rekla je Ivana Dudić.

Atraktivnoj glumici, pak, scene seksa nisu prijatne, ali sve to gleda kao deo posla.

"To su sigurno najneprijatnije scene, treba se skinuti pred čitavom ekipom ljudi, a da se zadrži koncentracija i fokus. I da se naravno izbaci iz glave da će to gledati mama, tata, brat, prijatelji... Ali, nekako se izborim s tim, naravno uz pomoć divnih kolega ispred i iza kamere", kaže Ivana Dudić.

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana) on

Ona u seriji glumi policajku, ali i seksi damu.

"Uživam u svakom procesu gradnje lika, to istraživanje sebe i sopstvenih mogućnosti mi je izazov, a posebno mi je bilo interesantno da u okviru jednog lika, Milanke, pokažem dve potpuno različite osobe. Uživala sam u obe Milanke, a publika neka odluči koja im je draža."

Njeni direktni partneri u seriji su Vuk Kostić i Marko Janketić, o kojim Ivana ima samo reči hvale.

"Vuk Kostić je divan kolega, kao i Marko Janketić, i mnogo mi pomažu, kao stariji i iskusniji. Strpljivi su, daju mi savete, što je meni mnogo značajno i korisno. Osim kolega, dobre savete dobijam i od reditelja. Privilegija mi je i zadovoljstvo biti deo ovakve ekipe", kaže Ivana Dudić.

Ona je snimila i nekoliko scena sa koleginicom Isidorom Simijonović, koja u seriji ima vrlo intrigantnu ulogu sado-mazo dame, pa nas je zanimalo da li bi ona mogla da se ubaci u takav lik.

"Na FDU su nas pripremali i učili da možemo da igramo sve što se pred nas glumce postavi kao zadatak, a što je uloga dalja od mene privatno, to je izazov veći. Svakako bih igrala Isidorinu zahtevnu ulogu, nadam se uspešno", kaže Ivana Dudić.

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana) on

Ne pridajem značaj sado-mazo scenama

Isidora Simijonović u seriji "Ubice mog oca" tumači lik Ruže koja je sklona sado-mazo igricama.

"Ona kao lik je veoma interesantna osoba. S drugo strane, u profesionalnom smislu nešto što ne dobijaš često priliku da igraš, posebno ne takve likove i negativce. Meni je to bilo interesantno i na prvo čitanje sam rekla da bih to volela da igram", kaže Isidora Simijonović.

Na pitanje kako je reagovala kada je pročitala da će snimati sado-mazo scene, ona objašnjava:

"Nisam pridavala nikakav poseban značaj tim scenama jer su one važne za liniju tog lika i samo su deo celine tog lika i priče. Pristupili smo tome profesionalno."

foto: Promo

(Kurir.rs/Blic, F.J.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track