(FOTO) LEONARDO DIKAPRIO JE MILJENIK ŽENA: Ali OVE detalje o njemu sigurno niste znali i neće vam se svideti!
Foto: Profimedia

prvo ona pa sve ostalo

(FOTO) LEONARDO DIKAPRIO JE MILJENIK ŽENA: Ali OVE detalje o njemu sigurno niste znali i neće vam se svideti!

Pop kultura -

Holivudski glumac Leonardo Di Kaprio (43) važi za jednog od najpopularnijih i miljenik je žena.

O njegovoj velikoj karijeri se sve zna, ali ove stvari iz njegovog privatnog života sigurno niste znali.

Leonardo je jedan od retkih glumaca u Holivudu koji umesto prelepih modela na glamurozna dešavanja vodi majku. Za svaku nagradu koju je primio prvenstveno se zahvali majci, pa tek onda drugima.

On je sin jedinac, rođen u Los Anđelesu u Kaliforniji. Njegova majka Irmelin Indenbirken je bivša sekretarica koja se pedesetih godina preselila iz Nemačke u Ameriku. Postala je samohrana majka kada je glumac bio beba, radila je više poslova u Americi da bi njega izvela na pravi put, i ne čudi što njih dvoje imaju neraskidiv odnos.

foto: profimedia

Njegovo detinjstvo nije bilo privilegovano, živeli su u veoma nebezbednom kraju gde je bilo puno narkomana, siledžija i više puta je isticao da je upravo njegova majka zaslužna što je on uspešan.

"Ovim poslom se uopšte ne bih bavio da nije nje. Ona je podržala malog dečaka kada je u 12. godini rekao “Želim da budem glumac”, što je smešno. Ona me je vodila na audicije. Ona je jedini razlog što radim ovo što radim, rekao je glumac na dodeli "Zlatnog globusa".

Na dodeli BAFTA nagrade za najboljeg glumca rekao je publici:

" Nikada ne bih bio ovo što sam danas da nije moje mame, ona je bila u stanju da me vozi tri sata dnevno od škole na probe.

foto: profimedia

Holivudski srcelomac često menja devojke i uglavnom pada na plavokose manekenke.

Trenutno je u vezi sa argentinskim modelom Kamilom Morone koja ima svega 19 godina, a zabavljao se sa nizom lepotica među kojima su Žizel Bunšen, Bar Rafaeli, Blejk Lajvli, čak i Naomi Kembel - ali nijedna nije uspela da osvoji glumčevo srce.

Uvek se pravdao da je za sve to kriv njegov posao, a mediji i okolina naslućuju da je zapravo njegova majka razlog što se još nije skrasio.

U Holivudu se dugo priča da najveći uticaj na njegov privatan život ima mama Irmelin. Šuška se da je ona krivac za njegove raskide i da joj nikada nijedan njegov izbor nije odgovarao.

Recimo, ona je javno negodovala zbog Leove veze sa Blejk Lajvli koja je danas udata za drugog čoveka. Koliko je holivudski srcelomac opčinjen svojom majkom govori i to da je na proslavu Dana zaljubljenih jednom prilikom poveo nju i tadašnju devojku.

foto: profimedia

Kurir.rs/SrbijaDanas, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track