Najnovije vesti

(FOTO) ĆERKA ALEKSANDRA BERČEKA JE ZBOG JEDNE ODLUKE ZAVRŠILA U SVIM TABLOIDIMA: Sa 20 godina je bila na svim naslovnicama, a evo kako danas izgleda!
Foto: Marina Lopičić

POVUKLA SE IZ JAVNOSTI

(FOTO) ĆERKA ALEKSANDRA BERČEKA JE ZBOG JEDNE ODLUKE ZAVRŠILA U SVIM TABLOIDIMA: Sa 20 godina je bila na svim naslovnicama, a evo kako danas izgleda!

Pop kultura

Glumac Aleksandar Berček gradio je svoju karijeru bez previše isticanja privatnog života. O porodici nije mnogo govorio, a to ne čini ni danas. Ipak, javnost je preko noći saznala za njegovu najmlađu ćerku Minu.

Zbog samo jednog poteza, ova lepotica se našla na naslovnim stranama svih dnevnih novina i tabloida.

Sa samo 20 godina, Mina se udala za repera Skaj Viklera. Njeni roditelji nisu prisustvovali venčanju, a Berček nikada nije želeo da komentariše njen potez.

"Mina je nešto najlepše što mi se dogodilo u životu i ne želim da se od našeg venčanja pravi cirkus u koji će protiv svoje volje biti uključeni članovi porodice i neki prijatelji koji to ne žele", govorio je tada Vikler.

foto: Damir Dervišagić

Da stvar po tabloide bude još zanimljivija, njihov brak je pukao posle samo nekoliko meseci.

Od tada se Mina skroz i povukla iz javnostii živi mirnim životom kao i pre ovog malog "ispada" (na naslovne strane tabloida i dnevne štampe) koji joj se dogodio zbog ljubavi sa poznatom ličnošću.

(Kurir.rs/Blic, Foto: Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NIŠTA SLAĐE NEĆETE VIDETI: Ćerka Ene Popov (3) spremila tortu za sekin rođendan! Rezultat je očaravajući!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...