ĆERKA ALEKSANDRA BERČEKA JE ZBOG JEDNE ODLUKE ZAVRŠILA U TABLOIDIMA Nije joj bio na venčanju, a onda je usledio BURAN razvod
Foto: Marina Lopičić

POVUKLA SE IZ JAVNOSTI

ĆERKA ALEKSANDRA BERČEKA JE ZBOG JEDNE ODLUKE ZAVRŠILA U TABLOIDIMA Nije joj bio na venčanju, a onda je usledio BURAN razvod

Pop kultura -

Glumac Aleksandar Berček gradio je svoju karijeru bez previše isticanja privatnog života. O porodici nije mnogo govorio, a to ne čini ni danas. Ipak, javnost je preko noći saznala za njegovu najmlađu ćerku Minu.

Zbog samo jednog poteza, ova lepotica se našla na naslovnim stranama svih dnevnih novina i tabloida.

Sa samo 20 godina, Mina se udala za repera Skaj Viklera. Njeni roditelji nisu prisustvovali venčanju, a Berček nikada nije želeo da komentariše njen potez.

"Mina je nešto najlepše što mi se dogodilo u životu i ne želim da se od našeg venčanja pravi cirkus u koji će protiv svoje volje biti uključeni članovi porodice i neki prijatelji koji to ne žele", govorio je tada Vikler.

foto: Damir Dervišagić

Da stvar po tabloide bude još zanimljivija, njihov brak je pukao posle samo nekoliko meseci. Skaj Vikler je bio i u vezi sa Katarinom Ostojić Kajom, a ta veza bila je burna. Upoznali su se u "Velikom bratu", emocije su bile burne, ali ni oni nisu potrajali. Nakon toga bacio u solo vode, bio je deo grupe "Bad Copy", i posvetio se porodici.

Mina se posle razvoda skroz povukla iz javnosti i živi mirnim životom kao i pre ovog malog "ispada", koji joj se dogodio zbog ljubavi sa poznatom ličnošću.

Inače, Aleksandar Berček iz prvog braka sa Svetlanom ima sina Nikolu (35) i ćerku Milicu (29), a iz drugog braka sa Anom, ćerku Minu i sina Miloša.

Kurir.rs Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NIŠTA SLAĐE NEĆETE VIDETI: Ćerka Ene Popov (3) spremila tortu za sekin rođendan! Rezultat je očaravajući!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track