Najnovije vesti

LEPU GLUMICU IZ FILMA LAJANJE NA ZVEZDE ŽIVOT NIJE MAZIO: Imala je traumatično detinjstvo, pobegla je iz Srbije i radila kao bebisiterka, a evo kako danas izgleda!
Foto: PrintScreen

SVI SMO JE VOLELI

LEPU GLUMICU IZ FILMA LAJANJE NA ZVEZDE ŽIVOT NIJE MAZIO: Imala je traumatično detinjstvo, pobegla je iz Srbije i radila kao bebisiterka, a evo kako danas izgleda!

Pop kultura

Od kada se pojavila u filmu "Lajanje na zvezde" mnogo toga se promenilo u životu naše prelepe glumice Nataše Tapušković. Javnosti je postala poznata po devojačkom prezimenu Šolak.

No, kao mala suočvala se sa velikim problemima. Kao i mnoga deca razvezdenih roditelja, imala je tužne momente koje je sama proživljavala.

"Roditelji su mi se razveli i od moje sedme godine otac je živeo u Beogradu. Nisu se razveli pod teškim okolnostima, nije bilo svađe, mogla sam to i da razumem, ali emotivno nisam mogla da prihvatim taj gubitak. Često sam bila usamljena i čekala sam s ključem oko vrata drugarice da izađu na ulicu da se igramo. Imala sam spektar svojih delatnosti kojima sam prekraćivala vreme. U ćevabdžinici, nadomak kuće, često sam pomagala momcima i s njima pravila ćevape, dovodila kući malu decu iz obližnjeg parka da ih pripazim. Mama mi nije određivala vreme kada ću da se igram, ili učim, imala sam slobodu. Patila sam zbog razvoda roditelja, ali moj problem je bio druge prirode. Otac je dolazio svakog vikenda da me poseti. Petak sam jedva čekala, a nedelju, kada bi se vraćao, mrzela sam sve doskoro, dok nisam dobila svoju decu. Tada sam zacelila te rane", iskrena je bila Nataša.

foto: Damir Dervišagić

Iako je bila miljenica publike, u jednom trenutku je odlučila da stavi tačku na karijeru. Odlučila je da napusti Srbiju za vreme bombardovanja i ode u Italiju.

"Nisam više bila sigurna da li ću se baviti ovim poslom. Za mesec i po dana savladala sam jezik i zaposlila se kao bebisiterka u Bolonji. Nisam bila opterećena time šta sam ovde bila. Dobro sam zarađivala, putovala. Posle godinu dana osetila sam da mi nedostaje moja zemlja, ljudi koje volim i vratila sam se. Ni sada mi ne bi bilo teško da radim bilo šta da preživim. Ne bojim se ako glume nema, mogu da se snađem i da izdržim i kad nemam dovoljno novca", priznaje Nataša.

Imala je 27 godina kada je srela Vuka u kojeg se zaljubila, a kasnije postala i njegova supruga. Danas Nataša ima 42 godine, i dve ćerke.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir/Blic, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KRIO JE LJUBAVNI ŽIVOT DO SADA: Da li je ovaj snimak dokaz da Vuk Kostić ima novu devojku?

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...