VOLIM BEOVIZIJU, ALI... Ivana Selakov se oglasila posle priče o nameštaljkama!
Foto: Damir Dervišagić

DALA SVOJE MIŠLJENJE

VOLIM BEOVIZIJU, ALI... Ivana Selakov se oglasila posle priče o nameštaljkama!

Pop kultura -

Otkako se završio nacionalni izbor za predstavnika za pesmu "Evrovizije" ne prestaju priče o navodnim nameštaljkama i nepravilnostima koje su dovele do trijumfa Sanje Ilića i "Balkanike", kao i do toga da pojedini takmičari budu loše plasirani.

Budući da je dugi niz godina na našoj javnoj sceni, ali i da je i sama bila učesnica "Beovizije" a potom i "Evrovizije", kada je zajedno sa Marijom Šerifović, kojoj je bila prateći vokal, predstavljala Srbiju, svoj komentar o ovoj aktuelnoj temi dala je i Ivana Selakov.

foto: Printscreen

"Ja volim taj festival, čestitam pobednicima, grupi "Balkanika" .Bilo je par, stvarno, sjajnih pesama, a bilo je i jako loših, po nekom mom ukusu. Ako su to pesme najbolje koje su se prijavile, onda mi je žao što se još neki pevači nisu prijavili i poslali svoje pesme. Mislim da je moglo da bude mnogo boljih pesama", iskrena je bila Ivana u emisiji "Premijera".

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) CECA DIGLA NA NOGE CELU SOFIJU: Raspametila Bugare dugom zelenom haljinom, a tek kad je zapevala pesmu za Arkana...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja