NATAŠA VOJNOVIĆ: Mirjana Karanović me učila da glumim
Foto: Profimedia

Danas debituje kao glumica

NATAŠA VOJNOVIĆ: Mirjana Karanović me učila da glumim

Pop kultura -

Supermodel pravo s modnih pista večeras stiže u Dom omladine na premijeru filma „O bubicama i herojima“, u kojem igra medicinsku sestru

Jedan od prvih supermodela s naših prostora Nataša Vojnović ulazi u glumačke vode, a publika će večeras moći da je vidi na Festu kao glumicu u filmu „O bubicama i herojima“.

foto: Aleksandar Jovanovic Cile

Igrano-animirano ostvarenje Petra Pašića predstavljeno je još pre četiri godine na Berlinskom filmskom festivalu, a sedam godina nakon snimanja izlazi pred publiku u Domu omladine u 17.30 sati. Radnja filma, za koji su scenario pisali reditelj, Dimitrije Vojnov i Nikola Pejaković, govori o mladiću Raši čiji život postaje avantura na granici dva sveta, stvarnog i nevidljivog, od momenta kad dobije posao čuvara jednog hotela. Raša na svom putu sreće superheroja, dečaka i medicinsku sestru u koju se zaljubljuje, a koju tumači upravo bivši model. Ona direktno sa aerodroma stiže da se pokloni publici i vidi svoj prvenac.

- Nataša je savršena za taj lik. Ulogu je iznela kako sam je zamišljao. Moraćete ipak da pogledate film - kaže reditelj.

Kao i u svakom drugom poslu, podrška kolega je najvažnija, a Nataša je savete dobijala od jedne od najboljih domaćih glumica Mirjane Karanović.

- Moj mentor na projektu je bila Mirjana Karanović i njoj mogu dosta da zahvalim na veri u svoj lik. Kao iskusna glumica ona je znala kako da me motiviše i iz mene izvuče najbolje emocije potrebne za ulogu - rekla je tokom snimanja Vojnovićeva.

Film „O bubicama i herojima“ kreće u redovnu bioskopsku distribuciju krajem aprila.

foto: Promo

U filmu i Ilija, sin reditelja IMA VEĆU TREMU OD MENE

Uloge, pored Nataše, u filmu tumače Bojan Dimitrijević, Zoran Cvijanović, Boda Ninković, Branka Petrić, Nada Macanković, kao i sin reditelja Ilija Pašić.

- Ilija ima možda i veću tremu od mene. U to vreme je imao sedam godina, a danas je osmi razred, i hteo je još da glumi - kaže reditelj.

Kurir /Foto:Profimedia,Aleksandar Jovanovic Cile

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track