ON JE PODIGAO BURU ULOGOM SVETOG SAVE U NEMANJIĆIMA:  Devojke ga obožavaju, ali život Andreja Pipovića je bio posut TRNJEM
Foto: Printscree/RTS

ON JE PODIGAO BURU ULOGOM SVETOG SAVE U NEMANJIĆIMA: Devojke ga obožavaju, ali život Andreja Pipovića je bio posut TRNJEM

Pop kultura -

Andrej Pipović (27), koji tumači lik Rastka Nemanjića u najskupljoj domaćoj seriji svih vremena, pojavio se u ostvarenjima "Pored mene" i "Branio sam Mladu Bosnu".

Nedavno je domaćim medijima otkrio da mu je iskustvo na snimanju filma "Pored mene" bilo dragoceno, ali da, zbog previše obaveza, neće biti u nastavku.

Za tumačenje lika Rastka Nemanjića dobio je mnogo pohvala, a na društvenim mrežama se uveliko polemiše o njegovom talentu, ali i lepoti, na koju devojke nimalo nisu ravnodušne.

foto: Promo

Andrej je jednom prilikom pričao kako je radio različite poslove, te da mu nije bilo strano da konobariše ili da bude animator na proslavama, ne bi li danas bio na mestu na kom je. Dugo je zarađivao male sume novca, ali nije želeo da odustane od svojih snova, koji mu se ovih dana polako ostvaruju.

"Najviše sam bio konobar i šanker, a nekada i animator. Moram istaći da mi je u ovom periodu posebno zadovoljstvo to što radim u školi glume „Studio 1“ na „Olimpu“ i da je to jedna od stvari koja me je držala i koja me još uvek drži i podseća koliko je ovaj posao lep, čak i kada je put do njega dug i neizvestan", ispričao je Andrej.

U seriji "Nemanjići" prikazano je kako njegov lik beži na Svetu goru, iako svi pokušavaju da ga otrgnu od vere, čak i učitelj, koji ga moli da "skine mrak".

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Oni prete da Bikoviću ukradu tron: Petorica mladih glumaca zbog kojih devojke u Srbiji gube razum

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track