ZVEZDE MELROUZ PLEJSA U CENTRU SKANDALA: Heder prebila muža, Džejmi zavela dečaka!
Foto: Profimedia

ZATVOR

ZVEZDE MELROUZ PLEJSA U CENTRU SKANDALA: Heder prebila muža, Džejmi zavela dečaka!

Pop kultura -

Kad je policija došla, Loklirova nije htela da sarađuje i postala je agresivna

Zvezde serije „Melrouz plejs“ Heder Loklir (56) i Džejmi Luner (46) u centru su skandala - prva zbog nasilja u porodici, a druga zbog seksualnog zlostavljanja maloletnika!

Poslednji veliki ispad čuvene Amande desio se u nedelju uveče. Heder je uhapšena u svom domu u Los Anđelesu, i to po prijavi njenog partnera za fizičko nasilje! Nije precizirano kakve povrede ima njen suprug, a šerif je izjavio da je on medicinski zbrinut. Kad je policija došla, Loklirova nije htela da sarađuje i postala je agresivna. Ona je šutirala i gurala policajce, a pre nego što je pritvorena, zbrinuta je u zdravstvenoj ustanovi zbog povreda koje je tom prilikom zadobila. Uz kauciju od 200.000 dolara puštena je iz pritvora.

Druga zvezda ove serije, koja je tumačila ulogu Leksi Sterling, optužena je da je tinejdžera prisilila na oralni seks! To se dogodilo još 1998. godine, ali je tek sada isplivalo u javnost.

Još nije poznato šta je tinejdžer radio na snimanju serije, kao ni njegov identitet. Navodno, Džejmi je maloletnika protiv njegove volje oralno zadovoljila, a žrtva je tada imala 16 godina.

Policija bi protiv nje mogla da podigne optužnicu za oralno opštenje s maloletnikom. Ako je sud proglasi krivom, preti joj od jedne do deset godina zatvora.

Kurir / Priredila: J. S.

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track