STAVILA TAČKU NA PRIČE O RAZVODU: Poznata pevačica otkrila da li je ostavila supruga!
Foto: profimedia

odlazi u ameriku

STAVILA TAČKU NA PRIČE O RAZVODU: Poznata pevačica otkrila da li je ostavila supruga!

Pop kultura -

Britanska pevačica Šeril Kol pakuje kofere i uskoro odlazi u Ameriku. I jedanaestomesečni Bear će biti sa njom, ali ne i njen suprug Lijam Pejn.

Njena adresa narednih meseci biće u Njujorku, gde ima sve uslove da unapredi svoju muzičku karijeru.

Iako se poslednjih nedelja spekulisalo da ona i Lijam nisu u dobrim odnosima i da on čak ide i kod advokata sa kojima se savetuje o podeli imovine, par je te priče demantovao nedavnim zajedničkim pojavljivanjem na dodeli "Britiš avords".

foto: Profimedia

Bio je to njihov zajednički nastup, na kome su razmenjivali nežnosti i pokazali da im veza ni posle dve godine zajedničkog života nije u krizi.

"Trudiće se da što više usklade obaveze i da Lijam što češće boravi u Njujorku. Za njihovo dete važno je da oba roditelja budu s njim što češće, a njemu je ovo prvo putovanje u inostranstvo", rekao je izvor za "Mirror".

Inače, glasine o razvodu, svađama bile su samo vrh ledenog brega jer je Šeril navodno zamerala Lijamu što veoma malo vremena provodi sa njihovim sinom.

"Gluposti, mi smo zaposleni imamo svoje karijere i moramo da radimo. Ne sekiram se zbog tih priča o razlazu", rekla je nedavno Šeril.

foto: profimedia

Kurir.rs/Mirror, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track