HOLIVUDSKA GLUMICA U NERVNOM RASTROJSTVU: Napala je muža koji je odmah pozvao policiju!
Foto: Profimedia

PORODIČNA DRAMA

HOLIVUDSKA GLUMICA U NERVNOM RASTROJSTVU: Napala je muža koji je odmah pozvao policiju!

Pop kultura -

Kako pišu svetski mediji, u domu američke glumice Tori Speling bilo je burno proteklih dana, a sve se završilo hitnom intervencijom policije, koja je zbog teškog psihičkog stanja Spelingove došla na njenu adresu.

Naime, dežurna policijska služba je po pozivu posetila dom glumice u Los Anđelesu, jer je nepoznata osoba naglasila da je ona užasno agresivna i opasna.

Oni su se zadržali u porodičnoj kući čak nekoliko sati, a za sada nije poznato ko je pozvao policiju. Nakon uviđaja, njen muž Din Mekdermot je snimljen u dvorištu kuće kuće kako vodi otvoren razgovor sa policajcima i pokazuje im svoje rame, što govori da se ovde desila prava porodična drama.

"Pipl" piše da je samo dan ranije Tori sama pozvala 911, tvrdeći da joj neko provaljuje u kuću. A potom je u narednom pozivu istakla da se zbunila, te da je njen suprug Din Mekdermot došao kući.

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on

Četrdetčetvorogodišnja glumica, inače majka petoro dece, već duže vreme je u nervnom rastrojstvu, koje povremeno kulminira.

Njeni najveći problemi u braku, ali i sa zdravljem su počeli 2013. godine, kada je saznala za suprugovu prevaru 2013. godine. Od tada je više puta bila na bolničkom lečenju.

Kurir.rs/B92, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track