DŽORDŽ KLUNI JE JEDAN OD OMILJENIH GLUMACA: Ali Ove detalje o njemu niste znali! ZAPANJIĆETE SE!
Foto: Profimedia

MANJE POZNATE STVARI

DŽORDŽ KLUNI JE JEDAN OD OMILJENIH GLUMACA: Ali Ove detalje o njemu niste znali! ZAPANJIĆETE SE!

Pop kultura -

Džordž Kluni (56) važi za jednog od omiljenih glumaca, a dugo je nosio titulu najpoželjnijeg neženje u Holivudu. Ali, kada je upoznao advokaticu za ljudska prava, Amal Alamudin sve se promenilo.

Iako izgleda da o slavnom glumcu znamo sve, uvek nekako iskrsnu novi, manje poznati detalji.

Ovo su neki od tih zanimljivih činjenica.

foto: profimedia
  • Markantni Džordž ima impresivan "pedigre":

Njegova tetka je legendarna muzičarka i glumica Rouzmeri Kluni, poznata između ostalog i po ulozi u filmu "Beli Božić".

  • Manje je poznato da je Kluni čak pet puta bio na audiciji za ulogu Džej Di-ja u kultnom filmu "Telma i Luiz", koju je kasnije dobio Bred Pit. Džordž je bio poprilično uzrujan zbog tog neuspeha, a zanimljivo je da su Bred i Džordž danas nerazdvojni prijatelji.
  • Iako se njegovo bogatstvo procenjuje na vrtoglavih 180 miliona dolara, on nikad nije trčao za zaradom. Ulogu u filmu braće Koen "Razvedi me, zavedi me" odradio je za mizeran honorar, jer je samo želeo da radi s tim hvaljenim filmskim dvojcem.
  • Znate li da je pre lepe advokatice Džordž bio oženjen? Njegova prva supruga je glumica Talija Balzam, kojom se oženio 1989. godine. Razveli su se 1993.godine.
  • Džordž je čak 18 godina imao kućnog ljubimca, svinjicu Maksa koju mu je 1988. godine poklonila tadašnja devojka Keli Preston. Omiljena svinja koja mu je pravila društvo i na nekim intervjuima, a ponekad je i prespavala u Džordžovom krevetu, uginula je 2006.godine
  • Kluni je drugi muškarac ikad koji se pojavio na naslovnici časopisa Vog. Pre njega je to uspelo samo zgodnom Ričardu Giru.
  • Iako je studirao na Univerzitetu Nordern Kentaki i Univerzitetu Sinsinati, Kluni nikad nije diplomirao.
  • Svi ga se sećamo po ulozi u hit seriji "Urgentni centar", ali da li ste znali da se na početku karijere, pojavio, između ostalog, u popularnoj seriji "Rozen"?
  • Za razliku od mnogih kolega iz sveta šoubiza, Klunija nimalo ne zabrinjava starenje. Štaviše, slavni glumac tvrdi da se ponosi svojim sedima poručivši da nikad ne bi ofarbao kosu. Takođe ne odobrava estetske operacije i smatra da to ljude više čine starijima, nego što ih podmlađuje.
foto: Profimedia

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track