ZVEZDE U PROVODU DO ZORE: Music week žurka pred spektakl na Kopaoniku
Foto: Promo

ZVEZDE U PROVODU DO ZORE: Music week žurka pred spektakl na Kopaoniku

Pop kultura -

Do osmog marta i početka trećeg Music Week festivala ostala su svega tri dana, a zvezde su proteklog vikenda ludom žurkom najavile nezaboravan provod koji sleduje na Kopaoniku.

Odbrojavanje do Music Week festivala je počelo, a atmosfera se uveliko zagreva i u Beogradu.

Proteklog vikenda, mnogobrojne javne ličnosti koje uskoro putuju na Kopaonik prisustvovale su Music Week žurki održanoj u popularnom prestoničkom klubu, koja je bila svojevrsna uvertira u sve ono što će se odigrati od 8. do 18. marta.

foto: Promo

Pevačica Tijana Dapčević, novinarka i voditeljka Adriana Čortan i mlada muzička zvezda Leon bili su među mnogima koji su se do ranih jutarnjih sati provodili uz popularne hitove i osetili deo atmosfere koja ih čeka na krovu Srbije.

Parti nisu propustile ni You Tube zvezde Crni i Laura Toni, koji ovih dana uveliko pripremaju veliki projekat za koji s pravom mogu da kažu da će promeniti You Tube scenu. Naime, oni se useljavaju u velelepnu vilu i pokreću Team trending, po ugledu na najpopularnije američke You Tube zvezde.

Osim nastupa najvećih regionalnih zvezda i bogatog muzičkog programa u večernjim satima, Music Week festival na Kopaoniku je ove godine za posetioce pripremio još jedno veliko iznenađenje. Od 8. do 18. marta u okviru ove prestižne manifestacije prvi put će biti organizovane i besplatne dnevne žurke za sve skijaše. Ispred hotela na dnevnim žurkama nastupiće najpoznatiji DJ-evi, kao i grupa THC, koji će biti zaduženi za celodnevnu zabavu, kao zagrevanje za nastavak provoda u večernjim satima.

foto: Promo

Na festivalu koji još jednom pomera granice ove godine nastupiće čak šest velikih muzičkih imena, koja su već godinama u samom vrhu popularnosti u čitavom regionu. Na Dan žena, Music Week će otvoriti Željko Samardžić, a već sledećeg dana, 9. marta, publika će uživati u koncertu Džibonija. Saša Matić zapevaće 10. marta, dok će na samom kraju manifestacije scenu zapaliti Jelena Karleuša (16. 3) i Aco Pejović i “Ministarke” (17. 3). Svi koncerti biće održani u luksuznoj dvorani hotela “Grand”, a brojne javne ličnosti i ove godine biće gosti festivala i uživati u nezaboravnom spoju turizma i zabave.

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track