BIKOVIĆ SE OBEZBEDIO: Ne brinem za svoju budućnost!
Foto: Vlada Šporčić

RADI PUNOM PAROM U RUSIJI

BIKOVIĆ SE OBEZBEDIO: Ne brinem za svoju budućnost!

Pop kultura -

Miloš Biković, najpopularniji srpski glumac mlađe generacije, već nekoliko godina gradi uspešnu karijeru u Rusiji, a početkom marta premijerno su prikazani filmovi "Izvan granice realnosti", u kojem igra uz holivudsku zvezdu Antonija Banderasa, ali i "Led", koji je snimio sa devojkom Aglajom Tarasovom.

Na srpskoj premijeri "Leda", Biković se strpljivo fotografisao sa obožavateljkama, a u razgovorunam je mladi glumac otkrio zbog čega su ruski reditelji toliko fascinirani našim glumcima.

"Dobar glumac je dobar glumac i apsolutno nema veze odakle je. Mi smo, inače, Rusima kulturološki i genetski bliski, pa smo zbog toga ubedljivi kada ih igramo. Na stranu to što imamo izuzetnu školu glume", kaže Biković koji je početkom marta imao čak dve premijere, na pitanje da li može da kaže da je osvojio Rusiju kaže:

foto: Promo

"Ako pod "osvajanjem Rusije" podrazumevate da imam dovoljno posla i ponuda za naredne dve-tri godine i da se ne plašim za svoju budućnost, onda je moj odgovor potvrdan". U filmu "Led" prvi put je igrao sa svojom devojkom Aglajom Tarasovom za koju kaže da je jako talentovana.

"Aglaja je veoma dobra i talentovana glumica, a njena majka je čuvena Ksenija Rapaport, koja je dobila italijanskog "Oskara". Reč je o ženi koja ima veliku karijeru, ne samo u Rusiji već i u Italiji. Aglaja je od nje nasledila odlične gene i ima izuzetno bogat unutrašnji svet, što je dobra početna pozicija za svakog ko se bavi glumom". U pomenutom filmu, Biković je izvodio zahtevne poteze na ledu, a iako je trenirao klizanje četiri meseca, kaže da je ipak imao dublera.

"Imao sam četiri meseca da se pripremim, te sam osnovne elemente klizanja savladao. Za sve ostalo sam imao dublera. Radilo se o izuzetno zahtevnim potezima, koje ljudi treniraju ceo život. Ne možete sve da završite za četiri meseca, jer da sam mogao, bio bih klizač, a ne glumac".

foto: Aleksandar Jovanović

(Kurir/Alo, Foto:Vlada Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track