GAGI JOVANOVIĆ JE ODUSTAO OD GLUME: A sad je ćerka Anđela otkrila pravu istinu o očevoj BOLESTI!
Foto: Damir Dervišagić

čuvaJU GA i brinU o njemu

GAGI JOVANOVIĆ JE ODUSTAO OD GLUME: A sad je ćerka Anđela otkrila pravu istinu o očevoj BOLESTI!

Pop kultura -

Izjava glumca Dragana Gagija Jovanovića da zbog problema sa diskus hernijom mora da napravi pauzu u pozorišnoj karijeri razočarala je, ali i zabrinula mnoge fanove.

Njegova ćerka objašnjava koliko je teško zdravstveno stanje njenog tate i ističe da su mu ona i mama najveća podrška.

"Dala sam mu savet da vodi računa o svom zdravlju jer je ono najbitnije. On se svakako ne povlači potpuno iz sveta glume, već neće moći da igra predstave zbog problema sa leđima, ali filmove će moći da snima. Podržala sam ga u tome jer smatram da je zdravlje na prvom mestu. Mama i ja bismo mu svakako zabranile da radi nešto što može da mu naškodi. Mi smo mu najveća podrška i pomoći ćemo mu da ozdravi", rekla je Anđela.

"Sada je najbolje da se odmori, da prođe određeni period jer to igranje prestava svako veče je uzelo maha", rekla je Anđela i kroz smeh poručila da će Gagi biti disciplinovan i pozorišnim predstavama se vratiti tek kada potpuno ozdravi

"Mama i ja ga čuvamo i brinemo o njemu", rekla je.

Jovanovićeva naslednica uveliko ide tatinim stopama kada je gluma u pitanju. Kraj prošle sezone obeležila je igranjem u predstavi "Hotel 88" gde je zamenila Jelisavetu Orašanin, a sada uveliko radi na novoj sezoni serije "Urgentni centar".

Od aprila počinje da snima seriju "Vojna akademija" gde tumači lik kadetkinje Svetlane-Cece Savić.

foto: Dado Đilas

Kurir.rs/Blic/Foto Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track