HOROR

ŽIVOT SLAVNE PEVAČICE U KANDŽAMA ZLA: Menadžer je godinama SILOVAO, a onda je krenulo još gore MUČENJE o kojem ne priča

Pop kultura -

Mlada pevačica Keša nakon prvog albuma "Animals" iz 2010. godine postala je svetski poznata.

Keša je iza te maske nasmejane devojke lica prekrivenog šljokicama u stilu Dejvida Bouvija krila slomljenu devojku koja je platila previsoku cenu za uspeh.

so happy i got to wear this fluffy dress and that my bff @bonerbait went to the weird and wild fun with me ☠️??

Објава коју дели Kesha (@iiswhoiis) дана

Naime, menadžer Doktor Luk ju je fizički i psihički zlostavljao godinama, a ona nije smela da kaže ni reč protiv čoveka koji ju je vinuo u zvezde jer su na njegovoj strani bili novac i moć, dok je ona bila samo još jedna 20-godišnjakinja.

Ipak, kada su stvari otišle predaleko, Keša je 2013. godine odlučila da tuži menadžera koji joj je pretvorio život u pakao za silovanje, misleći da će se na taj način konačno osloboditi mračne strane slave i uživati pisanju muzike i izvođenju iste pred milionima fanova širom sveta.

My mom and I performed Godzilla on my Rainbow Tour. Animals, watch it on @vevo (link in bio) ??????

Објава коју дели Kesha (@iiswhoiis) дана

Zbog nemogućnosti da na sudu dokaže krivicu Doktor Luka, ona je ostala prepuštena na milost i nemilost zlostavljaču koji je doneo odluku da stavi tačku na njenu karijeru koja je do tada bila u konstantnom usponu.

Slomljena pop princeza se povukla iz javnosti, bez mogućnosti da na bilo koji način zaradi za život, da bi se prošle godine, nakon dugog sudskog procesa, vratila na muzičku scenu albumom "Rainbow", koji je nedavno bio nominovan za prestižnu nagradu Gremi.

I’m a motherfucking woman ???‍♀️?‍♀️??

Објава коју дели Kesha (@iiswhoiis) дана

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track