Najnovije vesti

STRAŠNO JE NOSITI TAKVU NEGATIVNU EMOCIJU U SEBI:  Nataša Ninković otkrila šta je doživela baveći se glumom
Foto: Vladimir Šporčić

POSEBNA ENERGIJA

STRAŠNO JE NOSITI TAKVU NEGATIVNU EMOCIJU U SEBI: Nataša Ninković otkrila šta je doživela baveći se glumom

Pop kultura

Poznata glumica Nataša Ninković već više od dve decenije je prisutna na umetničkoj sceni naše zemlje. Za njom su brojne uloge i priznanja, a upravo neke od rola koje je tumačila imale su neku posebnu energiju koju je i lično doživljavala.

 

"To se zove energija lika. Posle, baš recimo "Ubica mog oca" (u kojem tumači lik optužene Natalije, prim. aut) i nekih scena ja znam da sam dolazila kući i razmišljala o ljudima koji nose takve stvari u sebi i koliko je njima teško. To ne treba osuđivati. To treba žaliti. To je strašno, nositi takve stvari i negativnu emociju toliko u sebi", rekla je glumica gostujući u Jutarnjem programu kod Jovane i Srđana.

foto: Damir Dervišagić

 

Kaže da su je neke uloge prilično iscrpljivale.

 

"Znala sam da dođem kući potpuno ispražnjena i da mi treba mir, da zatvorim oči, da se odmorim i da se oslobodim te energije. To nije uvek tako. To su određene scene i one to traže od nas", dodala je Nataša.

 

Nataša je priznala i da je određene uloge odbijala jer nije želela da je publika pamti po imenu u tom komadu koje je bilo karakteristično već joj je drago da je i dalje prvo oslovljavaju sa Nataša.

 

(Kurir/Blic, Foto:Vladimir Šporčić)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...