PRE 10 GODINA JE BILA U OPERACIJI TRIJUMF: Sada je gledamo u Nemanjićima! Evo šta kaže o OVOJ ulozi i svom emotivnom statusu!
Foto: Printskrin

ponovo privlači pažnju javnosti

PRE 10 GODINA JE BILA U OPERACIJI TRIJUMF: Sada je gledamo u Nemanjićima! Evo šta kaže o OVOJ ulozi i svom emotivnom statusu!

Pop kultura -

Pevačica Milica Majstorović (28) je pre 10 godina bila deo popularnog šou programa "Operacija Trijumf", a nakon toga se povukla iz javnosti zbog privatnih problema.

Ipak, po okončanju takmičenja punila je novinske stupce problematičnim životnim izborima koji umalo da budu kobni, a onda se u potpunosti povukla sa javne scene.

"Život me je naučio da ćutim i radim. To se pokazalo ispravnim, i evo me, tu sam. Ovaj put onako kako sam to oduvek želela. A ono što je bilo u prošlosti, tamo treba i da ostane", rekla je Milica

foto: Damir Dervišagić

Kasnije je bila u Parovima, završila Akademiju umetnosti u Beogradu i iza sebe već ima nekoliko ostvarenih uloga na televiziji i u pozorištu. Ulogom Jefimije u Nemanjićima privukla je opet pažnju javnosti.

"Na akademiji sam saznala za kasting, što je uobičajna stvar. Prijavila sam se, to je bilo pre dve godine i nakon toga mi se niko nije javio, pa sam skoro i zaboravila na to. Kada su me pozvali i rekli da sam dobila ulogu, baš sam se obradovala. Ova serija je zaista veliki projekat i govori o najznačajnijem delu naše istorije. Uvek su me zanimali Nemanjići, volim taj period iz naše prološlosti. Na setu sam najviše vremena provodila sa Dubravkom Mijatović koja me je naučila mnogo toga", ispričala je Milica za "Gloriju".

Ona kaže da je sa kritikama naučila da se bori, ali da joj gluma više prija, jer može da sačuva svoju privatnost.

"Glumce nećete videti u paparaco situacijama, a na estradi se utrkuju ko će pre da bude na stranama tabloida", smatra Majstorovićeva.

foto: Printskrin

Kurir.rs/Glorija/Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track