ONA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU: Ali, priznala je da ima manjak samopouzdanja!
Foto: Profimedia

otkrila da ima komplekse

ONA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU: Ali, priznala je da ima manjak samopouzdanja!

Pop kultura -

Poznata manekenka Bela Hadid (21) važi za jednu od najlepših žena na svetu, ali njena priča je dokaz da i bogati i lepi imaju svoje komplekse i tragedije.

Ona je otkrila kako je dosta patila zbog svog izgleda, iako se danas dizajneri otimaju da im ona radi revije i kampanje.

"Tanke obrve i višak kilograma to je nešto što sebi nisam mogla da oprostim kad sam bila mlađa. A da sve bude gore mislila sam da se to niada neće ni promeniti. Godinama sam gradila svoje samopouzdanje, danas se osećam malo bolje, ali sam dosta radila u svakom smislu na sebi", priznala je dvadesetjednogodišnja devojka koja potiče iz manekenske porodice.

launching ... @renellaice @dior @diormakeup

A post shared by ? (@bellahadid) on

Njena majka Joland i danas je promotivno lice u određenim kampanja, a sestra Điđi rame uz rame s njom ne silazi sa naslovnih strana svih modnih magazina.

Ipak, nije joj bilo lako da odraste i poveruje da je lepa.

"Mislim da sam imala mnogo više nesigurnosti vezanih za izgled od bilo koje druge žene", priznala je, mada je vešto izbegla temu korekcije svog nosa.

"Velika sam pobornica konturisanja lica, jer ono mi uvek pomaže da definišem lice kako treba", rekla je manekenka.

Bela je rođena i odrasla u Los Anđelesu.

Zbog karijere u modnoj industriji je napustila školu, ali često ističe da joj je želja da nastavi školovanje na smeru modna fotografija kako bi se time bavila kada završi manekensku karijeru.

Karijeru u modnoj industriji Bela Hadid je počela sa 16 godina, a debi na modnoj pisti imala je tokom Nedelje mode u Njujorku 2014. godine.

Radila je mnogobrojne kampanje, a ističe se i u humanitarnom radu, dok u mnogobrojnim intervjuima ističe da bi jednog dana volela da se bavi glumom.

@Missoni tonight ?❤️???

A post shared by ? (@bellahadid) on

Kurir.rs/SuperŽena/Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track