MAJKA KIM KARDAŠIJAN PONOVO U DRUGOM STANJU? Kris Džener otkriva detalje o potomstvu sa 25 godina mlađim dečkom
Foto: Profimedia

ODLUČNA

MAJKA KIM KARDAŠIJAN PONOVO U DRUGOM STANJU? Kris Džener otkriva detalje o potomstvu sa 25 godina mlađim dečkom

Pop kultura -

Kris Džener, majka starlete Kim Kardašijan, u ulozi majke ostvarila se šest puta, a u ulozi bake osam i, po svemu sudeći, ne planira da stane! Naime, Kris je odlučna u ideji da u 62. ponovo postane majka, tako što će 25 godina mlađem dečku roditi ćerku ili sina.

Podsetimo, slavna "mamadžerka" u vezi je sa tridesetsedmogodišnjim Korijem Gemblom, kojeg je upoznala na proslavi 40. rođendana modnog dizajnera Rikarda Tišija u Španiji. U tom periodu, Kris se zvanično razvela od Kejtlin Džener (nekadašnjim Olimpijcem Brusom Dženerom), sa kojim ima dve ćerke, Kendal i Kajli.

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

S druge strane, iz braka sa sada pokojnim advokatom poznatim po odbrani O.J. Simpsona 1995. godine Robertom Kardašijanom, Kris ima četvoro dece.

Reč je o svetski poznatim rijaliti zvezdama Kortni, Kim, Kloi i Rob.

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

"Kris želi dete još otkad joj je najstarija ćerka Kortni rodila prvo unuče, danas osmogodišnjeg Mejsona. Videvši kako njena porodica rasta, očajnički je poželela još jedno i sama", otkrio je izvor blizak porodici za britanske medije.

Ovoga puta volela bi da dobije sina.

S druge strane, njen izabranik "zaljubio se" u jednog petogodišnjaka iz sirotišta u Los Anđelesu. Paru ne bi smetalo ni da usvoji dete, ali strani mediji već javljaju kako je taj proces uprkos velikoj želji prekinut.

(Kurir/Daily record)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KLOI KARDAŠIJAN PRVI PUT SNIMLJENA BEZ ŠMINKE: Rijaliti zvezda ne liči na sebe!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track