Najnovije vesti

RASTURIO

(KURIR TV) DR NELE KARAJLIĆ RAZVALIO TORONTO: Uz večne hitove Zabranjenog pušenja svi su pali u TRANS!

Pop kultura

Dr Nele Karajlić i "I all star band" napravi je pravi lom u Torontu, na američkoj turneji, pevajući pesme Zabranjenog pušenja. 

 

U prepunoj sali atmosferu su do vrhunca doveli njihovi večni hitovi "Bos ili hadžija", "Dok čekaš sabah sa šejtanom", "Guzonjin sin", "Nema nigdje nikoga"...

 

Grupa iz Toronta, sastavljena je od vrhunskih muzičara Nevena Đokića, gitara,  i vokala lidera nekadašnjih grupa Maratonci i Radio grupa iz Sarajeva, Boris Daich, bubnjar, rođen u Kanadi, Milan Kozovski, rođen u kanadi i Tase Stojanoski iz Skopja, posle 25 godina ponovo na rok sceni.


U organizaciji Vladimira Bulatovića i Bekstejdž iz Vankouvera cela sala je gorili , a gost na koncertu bio je Kova, bivši gitarista Zabranjenog pušenja, koji živi u Edmontonu u Kanadi.

 

Pre nego što je Nele krenuo na turneju izjavio je da će morati da ide kod kardiologa, a oduševljenje na koje je naišao kod publike bilo je upravo za "srčku". Dr Nele vratio je stare emocije i celu dvoranu odveo u trans.  


"Nisam svirao pesme Zabranjenog pušenja jer smo prešli u fazon "No smoking benda" i možda su se jedna dve vukle te svetske turneje, a posle su i one otpale. Sad se svraćam na Zabranjeno pušenja, da vidimo gde smo", rekao je Nele pred turneju.

 

Kurir.rs/Foto Kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...