EVA RAS BILA DADILJA: Čuvala sam Olju Bećković
Foto: Nemanja Pančić, Marina Lopičić

otkriva da je bliska s voditeljkom

EVA RAS BILA DADILJA: Čuvala sam Olju Bećković

Pop kultura -

Glumica se družila s roditeljima autorke emisije „Utisak nedelje“, pa je pazila na nju i njenu sestru

Eva Ras otkriva da je Olji Bećković bila kao druga majka jer ju je stalno čuvala kada je bila mala.

Glumica i njen pokojni muž Radomir Stević Ras godinama su se družili sa roditeljima autorke emisije „Utisak nedelje“ Verom Pavladoljskom i Matijom Bećkovićem, pa je Eva redovno brinula o njoj i njenoj sestri bliznakinji Ljudmili.

- Vera je bila moja prijateljica i njene ćerke Ljudmila i Olja rasle su kraj mene. Ras je bio prvi izdavač Matije Bećkovića i njegova prva knjiga bila je bibliofilmsko izdanje. Kad sam se udala za Rasa, on me je upoznao sa Matijom i Verom i tada su se rodile bliznakinje. Vera i ja smo se odmah sprijateljile i ostvarile predivno prijateljstvo. Bila je čudesno lepa žena i ta njihova ljubav je slična kao moja i Rasova, s tom razlikom da su oni mnogo mlađi ušli u brak. Olja je bila ista kao i sad, uvek je vladala.

Odmah je znala da udari pravo ekser u glavu i da vas zaprepasti. Potpuno duhovita, fantastična i kao dete, dok je njena sestra bila tiha, mirna i fina - kaže glumica i dodaje da je više puta gostovala u Oljinoj emisiji.

- Ugostila me je sedam-osam puta. Uvek me je zvala u poslednji čas, kad joj neko otkaže gostovanje. Ja joj dođem kao neka rezerva jer zna da ne mogu da je odbijem. Nedavno sam je srela u pečenjari, srdačno smo se pozdravile - završava Eva.

Pozvali smo Olju, ali se nije javila.

Žestoko

ŠEST SATI SAM SE SVAĐALA S BRANKOM

Eva Ras kaže da se šest sati svađala sa Brankom Veselinović.

- Ona bi uvek da vodi glavnu reč, a ima 100 godina. Uf, kako smo se prepucavale. Samo bi da priča, ne poštuje tuđe vreme i tuđu emisiju. Šest sati smo se svađalela da uđe u kola. Tad smo se zagrlile, ali ne bismo se pomirile da joj ja nisam pružila ruku pošto ona nikad ne bi učinila prvi korak - kaže glumica.

Kurir / M. D.

Foto: Nemanja Pančić, Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track