PETAR BENČINA O LJUBAVNIM SCENAMA: Tamari je to bilo simpatično, a meni i Ani NEPRIJATNO!
Foto: Dragana Udovičić

ISPRIČAO DETALJE

PETAR BENČINA O LJUBAVNIM SCENAMA: Tamari je to bilo simpatično, a meni i Ani NEPRIJATNO!

Pop kultura -

Glumac Petar Benčina imao je intimne scene sa Anjom Mit u seriji "Komšije", a mnogi kažu da njegovoj supruzi Tamari Dragičević nije bilo baš svejedno.

U svetu glume to je svakodnevna pojava, pa su žene često te koje gledaju kako ispred kamere njhove muževe zavodi druga žena, ali i obrnuto.

"Njoj je sve to simpatično, a meni i Anji nije bilo neprijatno tokom tih scena. Mi smo profesionalci, nama nije to bio problem da odigramo", rekao je Petar, ali nije otkrio kako se Anja ljubi, iako je ona po tom pitanju pre izvesnog vremena bila rečitija.

@modna_kuca_elipsa Stiglo prolece???

A post shared by Anja Mit (@anjamittt) on

"Pera je divan partner. Sad smo snimali ljubavnu scenu i on se ljubi zanimljivo dobro", ispričala je lepa glumica.

Petar i Tamara retko pričaju o privatnom životu, a kada naprave presedan, javnost se iznenadi. Tako je Petar ispričao kako bi voleo da se nađe na zajedničkom glumačkom zadatku sa suprugom.

foto: Dragan Kadić

"Ta mogućnost je uvek otvorena i možda nekome padne na pamet da nas poslovno spoji, ali to bi svakako trebalo da bude neka lepo osmišljena priča. Nismo mnogo radili zajedno, bilo bi zanimljivo i ja bih to voleo. Verovatno i ona. Mada, možda i ne bi? Bolje da je prvo pitam", rekao je nedavno Benčina.

Inače, Petra ćemo gledati u filmskom ostvarenju "Volja sinovljeva" u kojem igra sa čuvenim našim glumcem Žarkom Lauševićem. Petar ističe da mu je bilo posebno zadovoljstvo sarađivati sa njim na ovom projektu.

"On je fenomenalan čovek. Drago mi je da igramo zajedno u jednom filmu. On je velika glumačka ličnost, jedan od naših najvećih glumaca, a i pored toga on je jedan jednostavan i prijatan čovek", kaže Benčina.

Markantni glumac je, između ostalog, priznao da je posebno vezan za Beogradsko dramsko pozorište koje je nedavno proslavilo 70 godina postojanja.

"U Beogradskom dramskom pozorištu sam odigrao svoju prvu ulogu. U ovom pozorišu igram već 13 godina, a član sam već nekih sedam-osam godina. Pre nekoliko godina sam dobio i godišnju nagradu", rekao je Petar i dodao da podjednako uživa u radu i u pozorištu i na filmu.

Petar i Tamara imaju ćerku Sašu, koja se rodila krajem 2016. godine. Par često putuje sa devojčicom, a glumac često na društvene mreže postavlja fotografije sa ćerkicom.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Blic/Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track