POZNATA GLUMICA PRIZNALA: Operisala sam nos, ali sam krila! Nisam bila spremna da me žene osuđuju!
Foto: Profimedia

IŠLA POD NOŽ

POZNATA GLUMICA PRIZNALA: Operisala sam nos, ali sam krila! Nisam bila spremna da me žene osuđuju!

Pop kultura -

Američka glumica Tajra Benks (44) priznala je da je početkom karijere operisala nos.

Nekadašnja manekenka, kaže da je morala da svoju operaciju čuva kao tajnu, jer nije bila spremna da je ljudi, posebno žene, osuđuju.

"Prirodna lepota nije moguća, nije realna i stvarna. To je iluzija. Retke žene je poseduju i onda najčešće osuđuju one koji nešto popravljaju na sebi. Ja ne vidim ništa tako strašno i loše u tome. Prirodna nije darežljiva prema svima", rekla je za "People".

foto: profimedia

Ona je priznala je da je morala da operiše nos i zbog devijacije, ali i iz estetskih razloga.

"Nisam mogla lepo da dišem, lekari su preporučili struganje nosne kosti, ali smo tome dodali i estetski momenat. Imam odgovornost da kažem i da sam često nosila ekstenzije. Moja kosa je užasna i zato sam bila primorana da sakrijem nedostatke".

Tajra je poručila svim ženama da ako su zadovoljne sobom i nemaju problema sa sampouzdanjem ondda nikada ne treba da se menjaju. Ali, ako osećaju nesigurnosti u svakodnevnom životu, treba da porade na nedostacima koji im narušavaju mir.

"Najvažnije da iskreno sa sobom porazgovarate o svom izgledu. Postoje i privremeni i trajni trikovi kojima možete da učinite da bolje izgledate. Sve zavisi šta želite. U tome nema potrebe da vas iko osuđuje", poručila je glumica.

foto: profimedia

Kurir.rs/People/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track