NAKON 9 GODINA BRAKA: Važi za jednog od najseksepilnijih glumaca, a sada se razvodi!
Foto: Profimedia

OBJAVILI NA INSTAGRAMU

NAKON 9 GODINA BRAKA: Važi za jednog od najseksepilnijih glumaca, a sada se razvodi!

Pop kultura -

Poznati holivudski glumac odlučio je da stavi tačku na brak sa suprugom nakon devet godina.

Holivudski zavodnik Čeing Tejtum i njegova još uvek zakonita supruga Džena Devan razvode se posle devet godina braka.

Njih dvoje su na Instagramu su objavili identično saopštenje na temu razvoda koje će biti i njihov jedini komentar na tu temu.

Čening i Džena u saopštenju su naveli kako će ostati najbolji prijatelji, ali da su prihvatili to da su sada na različitim stranama. Lepi glumac i Džena imaju jedno dete, ćerkicu Everli, koja će 31. maja napuniti pet godina.

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

"Hej, svete! Imamo nešto što bismo voleli podeliti sa vama, iako je to veoma čudno da delimo sa svima, to je deo života za kakav smo se odlučili i za koji smo veoma zahvalni. Želimo sa vama podeliti istinu. Odlučili smo da se rastanemo kao par. Ludo smo se zaljubili pre mnogo godina i imali smo čarobno putovanje zajedno. Apsolutno ništa se nije promenilo u vezi sa tim koliko volimo jedno drugo, ljubav je lepa avantura koja nas sada razdvaja. Nema nikakvih tajni i skandala oko naše odluke - samo dva najbolja prijatelja koja su shvatila da treba da se razdvoje. Mi smo i dalje porodica i posvećeni roditelji kćerkice Everli. Ništa nećemo komentarisati više od ovoga i zahvaljujemo svima napoštovanju naše privatnosti", navodi se u zajedničkoj izjavi.

Kurir.rs/Daily Mail, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track