(FOTO) HOLIVUD JE U ŠOKU ZBOG NJIHOVOG RAZVODA: Evo šta je razlog kraja decenije ljubavi poznatog para!
Foto: Profimedia

isplivali detalji

(FOTO) HOLIVUD JE U ŠOKU ZBOG NJIHOVOG RAZVODA: Evo šta je razlog kraja decenije ljubavi poznatog para!

Pop kultura -

Holivudski par Čening Tejtum i Džena Devan saopštili su da se razvode posle skoro devet godina braka, a ova vest je potresla američku javnost.

Vest o razvodu dvoje glumaca objavilo je na društvenim mrežama.

"Zaljubili smo se pre mnogo godina jedno u drugo. Apsolutno ništa se nije promenilo kada je reč o tome koliko se volimo, ali je ljubav predivna avantura koja nas sada odvodi različitim putevima", naveli su u saopštenju.

Iako supružnici tvrde da ih ne razdvavaju nikakve tajne, strani mediji pišu kako među njima više ne cvetaju ruže, a sve je počelo kada se Džena pojavila sama na "Vanity Fair" zabavi nakon dodele Oskara. Kada su je novinari tada pitali gde joj je suprug, koji je takođe bio pozvan na tu zabavu, Džena je odgovorila da je "na očinskom dežurstvu i da je jako srećan što ima slobodno veče". Takođe, "OK!" je pisao da je njihova veza postajala slabija svaki put kad bi glumčeva karijera posrnula.

????????

A post shared by Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) on

"On je bio pod takvim pritiskom i njih dvoje više nisu komunicirali kao pre", rekao je nedavno obavešten izvor. Magazin je takođe navodio izvor koji je tvrdio da je Čening postao opsednut karijerom, kao i da je zanemarivao suprugu i ćerku.

???

A post shared by Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) on

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track