(VIDEO 18+) OPTUŽEN ZA SILOVANJE I ZLOSTAVLJANJE! Žena u toplesu napala Bila Kozbija! POLICIJA JE PRIVELA!
Foto: Profimedia

PROTEST

(VIDEO 18+) OPTUŽEN ZA SILOVANJE I ZLOSTAVLJANJE! Žena u toplesu napala Bila Kozbija! POLICIJA JE PRIVELA!

Pop kultura -

Suđenje američkom glumcu i komičaru Bilu Kozbiju (80) nastavljeno je juče u Filadelfiji. Poznato lice sa malih ekrana tereti se za seksualno zlostavljanje koje je trajalo decenijama.

foto: Profimedia

Neposredno pre Kozbijevog dolaska u zgradu suda, na ulicama je izbio incident. Naime, protestantkinja u toplesu s natpisom "Životi žena su bitni" i imenima zlostavljanih žrtava preskočila je sigurnosnu ogradu i krenula prema Kozbiju, ali ju je policija zaustavila i privela.

foto: Printscreen YouTube

Do sada, više od 60 žena optužilo je Kozbija za seksualno zlostavljanje, dok glumac negira sve optužbe. Aktuelni sudski proces prijavila je Andrea Konstend, bivša administratorika na Univerzitetu "Temple" i to je jedini proces koji se protiv njega vodi jer su drugi slučajevi zastareli.

foto: Printscreen YouTube

Sudija je dopustio da na drugom suđenju svedoči pet žena koje Kozbija optužuju da ih je drogirao i silovao. Njihova svedočenja trebao je da osnaži argument da je glumac, najpoznatiji po ulozi dobrodušne glave porodice u seriji "Kozbi Šou", bio seksualni predator kojem su ranjive žene bile "plen."

foto: Profimedia

Komičar je u međuvremenu pojačao svoju obranu i za svoj slučaj angažovao Toma Meserua, advokata koji je uspešno obranio Majkla Džeksona na suđenju za pedofiliju 2005. godine.

Kurir.rs/Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja