NEMA MESTA ZA LJUBAV: Njima je brak iz koristi bio na prvom mestu! UZELI SU SVOJIM SUPRUŽNICIMA SVE...
Foto: EPA /CLAUDIO ONORATI

Novac na prvom mestu

NEMA MESTA ZA LJUBAV: Njima je brak iz koristi bio na prvom mestu! UZELI SU SVOJIM SUPRUŽNICIMA SVE...

Pop kultura -

Zgrnuli su bogatstvo samo jednim pametnim potezom - razvodom! Neki od njih pre braka sa poznatim ličnostima nisu spajali kraj sa krajem, ali im se život u potpunosti okrenuo.

Pogledajte ko su neki od "najsrećnijih" razvodnika u svetu poznatih:

Britni Spirs iKevin Federlajn

Kada je upoznao Britni Spirs, Kevin Federlajn bio je plesač koji je živeo u iznajmljenom stanu. Nakon razvoda od pevačice, čije se bogatstvo procenjuje na milione, Kevin je uspeo da uveća svoj bankovni račun - mnogostruko. Dobivši i puno starateljstvo nad decom, kao i kuću u Malibu, koju je pevačica kupila dok su bili u braku, može se reći da mu razvod od Britni uopšte nije teško pao.

foto: Profimedia, Printscreen/Youtube

Keš Voren i Džesika Alba

Keš Voren je radio kao asistent producenta filma "Fantastična četvorka". Pošlo mu je za rukom da osvoji srce jedne od tada najplaćenijih glumica Holivuda Džesike Albe. Ova veza, a kasnije i brak - proslavile su Keša, koji je danas među najpoznatijim filmskim producentima na svetu.

foto: Profimedia

Lusijana Barozo i Met Dejmon

Lusijana Barozo radila je kao konobarica u baru. Bila je primorana da radi duple smene i služi nasrtljive goste. Život joj se promenio iz korena 2003. godine, kada je u njen bar ušetao poznati glumac Met Dejmon. Od konobarice u baru postala je vlasnik lanca ugostiteljskih objekata, takoreći preko noći...

foto: EPA

Gabrijel Obri i Hali Beri

Maneken Gabrijel Obri teško je nalazio posao, ali mu je život u potpunosti promenjen kada se oženo oskarovkom Hali Beri. Nakon pet godina usledio je buran razvod iz kojeg je takođe izvukao dobit. Glumica manekenu isplaćuje mesečno 16.000 dolara na konto alimentacije.

foto: Profimedia

Kurir.rs/EPA /CLAUDIO ONORATI

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kraj braka ih je skupo koštao: Ovo su najskuplji razvodi slavnih ličnosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track