Pijan izazvao SKANDAL - poznati glumac zbog lažne dojave završio IZA REŠETAKA!
Foto: profimedia

MAnje vina

Pijan izazvao SKANDAL - poznati glumac zbog lažne dojave završio IZA REŠETAKA!

Pop kultura -

Američki glumac Ti Džej Miler je uhapšen i optužen zbog lažne dojave nakon što je prijavio ženu sa kojom je putovao vozom da krije bombu u svom prtljagu.

Miler je, kako američki mediji prenose, prethodno imao verbalni sukob sa njom tokom puta od Vašingtona do Njujorka.

Incident se dogodio 18. marta. Miler je iz voza pozvao policiju, prijavivši da žena sa maramom na glavi, "ima bombu u svojoj torbi".

Na uzvratni poziv policajca, on je rekao da dotična stalno "kopa po torbi i izgleda želi da napusti voz, a prtljag ostavi".

foto: Profimedia

Glumac je odrečno odgovorio na pitanje policajca da li možda pati od neke mentalne bolesti i dodao: "Ovo je prvi put da sam obavio ovakav poziv, zabrinut sam za ljude u vozu, neko treba da proveri tu gospođu".

Kako se na kraju ispostavilo, Miler je, verovatno greškom, predstavnicima vlasti dao pogrešan broj voza, pa je potpuno drugi voz zaustavljen u državi Konektikat, ispražnjen i pretražen, što je dovelo do velikih kašnjenja.

foto: Profimedia

Prema dokumentima koje je objavio FBI, policija je kasnije sačekala Milera u Njujorku i pijanog ga izvukla iz voza. Jedan stjuard u vozu izjavio je da je on popio dve čaše vina i dve čaše viskija sa sodom.

foto: Profimedia

Drugi stjuart je naveo da je Miler "razmenjivao prostakluke" sa jednom ženom u vagonu prve klase i dodao da nije tačna tvrdnja o njenom sumnjivom ponašanju.

Pomenuta žena je izjavila policiji da je sa Milerom imala prepirku, dodavši da je on bio glasan i ratoboran u vozu, kao i da je komentarisao njenu frizuru.

Milerova prijava dovela je do značajnih višesatnih kašnjenja, kao i do povišene pripravnosti u nekoliko bezbednosnih agencija u državama Njujork i Konektikat.

foto: Profimedia

FBI je nalog za njegovo hapšenje obezbedio tek u ponedeljak, kada je Miler sleteo na njujorški aerodrom "La Gvardija".

Glumac je oslobođen uz kauciju od 100.000 dolara nakon što se pojavio pred federalnim sudom u Nju Hejvenu.

Kurir.rs/ Foto:Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track