(FOTO) Glumac VELIKOG SRCA: Kris Prat je OVAKO odlučio da obraduje tinejdžera na SAMRTI!
Foto: Profimedia

SVAKA MU ČAST

(FOTO) Glumac VELIKOG SRCA: Kris Prat je OVAKO odlučio da obraduje tinejdžera na SAMRTI!

Pop kultura -

Holivudski glumac Kris Prat još jednom je pokazao da ima veliko srce. Uslišio je jednu od poslednjih želja svog fana, kome su doktori dali još nekoliko meseci života.

"Dragi svete, ovo je moj novi frend Džejkob Mandej. On je 16-godišnje dete iz Njujorka s jedinstvenom i moćnom pričom, napisao je glumac Kris Prat (38) uz fotografiju s tinejdžerom koju je objavio na društvenoj mreži.

Omg!Yes!Yes!Yes!Y-e-s!!!!!!

A post shared by Jacob Monday (@j8ke.monday) on

Prat je objasnio da su doktori Džejkobu dijagnostikovali retku vrstu raka kosti, a Džejkob je nedavno odlučio da prestane sa lečenjem, te da se posvetit ostvarenju želja sa svog spiska pre smrti.

"Jedna od stvari koje je hteo da uradi, osim upoznavanja zvezde svog omiljenog filma, je da ode kod frizera", istaknuo je glumac koji je pristao da se susretne sa velikim fanom njegovog akcijskog hita Čuvari galaksije.

#pictureoftheday #pictureperfect

A post shared by Jacob Monday (@j8ke.monday) on

Odveo je dečaka u frizerski salon, a dodao je kako su Džejkob i on imali zabavno druženje te da ne treba reći kako su on i njegova porodica prošli kroz puno toga. Prat je u jednom trenutku 'preuzeo' tinejdžerov profil na društvenoj mreži jer je hteo da mu napiše nešto.

"Urnebesan je, iskren, pošten i snažan. Volim ovog klinca. Uzmite trenutak da zagrlite svoju decu", napisao je glumac. Zamolio je obožavatelje da prate Džejkoba na Instagramu jer mu je jedna od želja da ima gomilu pratitelja.

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja