Najnovije vesti

ŠOK: 10 najbizarnijih zahteva Maraje Keri!
Foto: Profimedia

Evo kako Pevačica maltretira bliske saradnike

ŠOK: 10 najbizarnijih zahteva Maraje Keri!

Pop kultura

Dok je rađala blizance, pevačica je insistirala da joj osoblje porodilišta pusti njenu pesmu „Fantasy“ kako bi se deca rodila uz zvuk aplauza

Marija Keri često pravi skandale o kojima bruji ceo svet. Bahata i razmažena zvezda ima toliko prohteva i nerazumnih želja da je organizatorima vrlo često teško da odgovore na njene hirove. Ovo je lista njenih 10 najbizarnijih zahteva.

1 Dok je rađala blizance, pevačica je insistirala da joj osoblje porodilišta pusti njenu pesmu „Fantasy“ kako bi se deca rodila uz zvuk aplauza.

2 Bila je uvređena kada na Obaminoj inauguraciji nije dobila mesto pored predsednika ili njegove supruge Mišel, pa je besno napustila ceremoniju.

3 Nije htela da izađe iz limuzine sve dok joj osoblje hotela ne postavi crveni tepih po kojem je htela da hoda sve do lifta. Uz tepih je zahtevala i redove belih sveća.

foto: Profimedia

4 Kada je 2009. bila zadužena da upali lampice na božićnom drvcetu u centru Londona, zahtevala je da, kada se pojavi, neko pusti 100 belih golubica i 20 belih mačića. Zahtev joj nisu ispunili.

5 Pevačica je pokazala da u svojoj privatnoj teretani vežba u štiklama i mrežastim čarapama.

6 Svima je zabranjeno da joj se obraćaju dan uoči nastupa. Maraja tada ne progovara ni reč, a ako baš mora da komunicira, onda koristi znakovni jezik kako bi sačuvala glas. Iz istog razloga spava u prostoriji u kojoj se nalazi čak 20 osveživača vazduha.

7 U bekstejdžu Maraja ne voli da hoda, pa je njeno osoblje prisiljeno da je gura u stolici.

8 Dva buketa belih ruža obavezno moraju da budu u njenoj garderobi, a sveće s mirisom vanile su njen favorit. Idealna temperatura sobe joj je 23 stepena.

9 Marajina garderoba na turnejama mora da bude podeljena u dva dela: udobnu dnevnu sobu na jednoj i područje za friziranje i šminkanje na drugoj strani.

10 Dok peva na bini, osoblje mora uvek da joj donosi šolju svežeg čaja. Ako slučajno zaborave da joj donesu omiljeni napitak, Maraja ih onda isproziva na mikrofon.

Kurir / E.K.

Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...