(VIDEO) NA VRHUNCU SLAVE, PEVAČICI SU UBILI MAJKU, BRATA I NEĆAKA: Preživela je pravi horor, a ovako se izvukla iz depresije!
Foto: Profimedia

TEŽAK ŽIVOT

(VIDEO) NA VRHUNCU SLAVE, PEVAČICI SU UBILI MAJKU, BRATA I NEĆAKA: Preživela je pravi horor, a ovako se izvukla iz depresije!

Pop kultura -

Američka pevačica Dženifer Hadson osvojila je publiku širom sveta, kdaa je učestvovala u šouu "Američki idol".

Nakon toga dobila je ponusu da glumi u filmu "Devojke snova" u kojoj je glumila sa slavnom Bijonse, a upravo uloga Efi Vajt donela joj je Oskara.

foto: Profimedia

Međutim, kada je bila na vrhuncu slave, doživela je tešku tragediju u porodici, koja je na nju ostavila velike posledice. Naime, Vilijam Balfur, suprug njene sestre, ubio joj je majku, brata i nećaka.

Dženifer i njenoj sestri Džuliji (Vilijemova supruga i Džulijanova majka) srušio se svet preko noći. Pevačica se povukla iz javnosti, a vratila se na scenu 2011. godine. Iz teške depresije, delimično ju je izvukla muzika, ali pravu sreću je ponovo pronašla kada je upoznala partnera Dejvida Otungu i sa kojim ima sina Dejvida Danijela, a ubica je osuđen na doživotnu robiju.

Dženifer je bila poznata i kao pevačica koja ima višak kilograma, a nakon što je upoznala Dejvida posvetila se zdravom načinu života i vežbama u teretani. Rezultat je bio zapanjujuć, pa je smršala 35 kilograma. Dejvid i Dženifer raskinuli su svoju vezu krajem prošle godine.

A post shared by Jennifer Hudson (@iamjhud) on

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track