REPERKA NA INSTAGRAMU OBJAVILA SKANDALOZNE DETALJE: Doživela je sastanak iz pakla, bila je silovana i drogirana!
Foto: Profimedia

ŠOK

REPERKA NA INSTAGRAMU OBJAVILA SKANDALOZNE DETALJE: Doživela je sastanak iz pakla, bila je silovana i drogirana!

Pop kultura -

Azelija Benks, kontroverzna reperka priznala je da je tokom izlaska doživela veoma neprijatnu scenu.

Njena objava je izazvala lavinu komentara na Instagramu, a detaljno je opisala kako se sve izdešavalo.

"Osećam se prljavo i glupo sada, znate? Samo smo blejali i jedna stvar je vodila ka drugoj. Osećam se baš glupo, jer je delimično moja krivica i sad sedim ovde i osećam se je.eno nisko i pos.ano. Osećam se kao glupača i samo želim da je.eno nestanem sada. Baš se loše osećam. Mislim da neću izbacivati više muzike. Moram da iskuliram malo i shvatim šta se upravo dogodilo", rekla je Azilija u audio poruci.

A post shared by Azealia Banks (@azealiabanks) on

U kasnijim porukama je obavestila svoje fanove da su prijatelji na putu da je pokupe s mesta na kojem se to dogodilo, i da će biti sigurna.

"Tek sad kapiram šta je silovanje, muškarci te posmatraju kao plen i samo žele da te ugnjetavaju i prisiljavaju dok ne kažeš da, do tačke gde pristaneš, a zapravo nisi to želela da uradiš uopšte. Nisi htela ništa i samo se posle osećaš je.eno bespomoćno", dodala je reperka.

Azilija kasnije izjavila da je i drogirana nakon što joj je neko bez njenog pristanka sipao nešto u piće. Nije poznato da li je slučaj prijavila policiji.

A post shared by Azealia Banks (@azealiabanks) on

Kurir.rs/thefix.nine, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) VRELI SVETLUCAVI KOMBINEZON ZAMENILA CRNA MINI SUKNJA: Seka se presvukla usred koncerta, njen drugi stajling ODUZIMA DAH

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track