ČUVENI HRVATSKI VODITELJ TRAŽI POMOĆ OD BEOGRAĐANA: Ako poznajete ovog čoveka, javite mi!
Foto: Youtube/Printtscreen

NEKADA SU ZAJEDNO DRUGOVALI

ČUVENI HRVATSKI VODITELJ TRAŽI POMOĆ OD BEOGRAĐANA: Ako poznajete ovog čoveka, javite mi!

Pop kultura -

Kurir pokušava da ponovo spoji nekada nerazvojne prijatelje

Poznati hrvatski glumac i TV voditelj Tarik Filipović se zaljubio u Beograd na prvi pogled. U našem gradu pre rata družio sa Slobodanom Suvajdžićem koga je upoznao tokom letovanja, ali izgubio svaki kontakt.

"Pokušao sam da ga nađem preko društvenih mreža, ali bez uspeha. Voleo bih da mi se javi, ako pročita ove redove. Spavao sam kod Bobe i njegove sestre Milene", rekao je Tarik u intervju za Kurir.

Naša želja je da ga opet spojimo sa Bobom, zato molimo njega ili ljude koji ga poznaju i imaju kontakt ili informacije o njemu da se jave redakciji na broj telefona +381 11 6357100 ili mejl redakcija@kurir-info.rs.

Filipović se tokom jedne posete Srbiji prvi put opasno zaljubio.

"Imao sam tu prvu i ekskurzijsku ljubav koja se zvala se isto kao supruga Slobodana Miloševića - Mira Marković", kroz osmeh se prisetio glumac svoje mladosti.

foto: Maja Kljajić

Na sceni Ustanove kulture "Vuk Karadžić" 27. aprila Tarik Filipović jubilarni 50. put izvešće svoju mondramu "Ćiro", o legendi jugoslovenskog i hrvatskog fudbala, treneru Miroslavu Ćiri Blaževiću, što će biti jedinstvena prilika da se sretnu stari prijatelji.

(Kurir.rs/ Foto: Maja Kljajić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) TARIK FILIPOVIĆ DAJE PROGNOZU POBEDNIKA SVETSKOG PRVENSTVA KAO ĆIRO BLAŽEVIĆ: U fudbalu uvek pobeđuju Švabe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track