PAMELA ANDRESON PRIZNALA: Verujte mi, DOBRA SAM U SEKSU samo zato što sam VEGETARIJANKA
Foto: profimedia

NE MOŽE DA SAKRIJE ODUŠEVLJENJE

PAMELA ANDRESON PRIZNALA: Verujte mi, DOBRA SAM U SEKSU samo zato što sam VEGETARIJANKA

Pop kultura -

Pedesetogodišnja seks bomba Pamela Anderson tvrdi da se njen seksualni život drastično promenio otkad je promenila životne navike. Ona se, naime, predala veganstvu, a zatim i strastima "na pravi način".

"Meso nas čini impotentnim. Sigurna sam da svi ljudi koji svakodnevno jedu meso imaju probleme u krevetu, tako da im savetujem da promene ishranu i prepuste se strastima na pravi način", izjavila je, ističući da nije "dosledni vegan".

"Sebe smatram zločestim veganom, jer kada vidim kroasan - odmah ga zgrabim i pojedem. Znam da ne bih smela da jedem kroasane jer je u njima maslac napravljen od mleka životinjskog porekla, ali ne mogu da odolim", priznala je Pamela.

foto: Profimedia

"Mnogi misle da imaju dobar seks, a nemaju pojma kako bi im bilo kada bi zajedno sa partnerom promenili životne navike. Veganstvo je postalo deo mene otkada sam boravila u vili Hjua Hefnera. Tamo sam upoznala mnogo aktivistkinja za prava životinja, kojima sam se vrlo brzo i sama pridružila", otkrila je ona.

Iako i dalje stoji pri sopstvenoj tvrdnji da samo jedan muškarac nije dovoljan jednoj ženi, uspela je s novim načinom života da zavede mladog Adila Ramija, ali i da ga šokira fantastičnim izgledom.

"On ne može da veruje da imam pedeset godina. Čim smo se upoznali, tražio mi je vozačku dozvolu da vidi moj datum rođenja. Smatram da ima mnogo mlađih devojaka koje izgledaju starije od mene", istakla je Pamela, koja je.

foto: profimedia

(Kurir.rs/Mashable.com/Dailymail.co.uk/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track