(VIDEO) NA GODIŠNJICU OBJAVLJENI NOVI DOKAZI: OSVANUO EKSKLUZIVNI SNIMAK! Princ bio ispijen, mršav i malaksao dan pre smrti
Foto: Printscreen YouTube

POLICIJA SE OGLASILA

(VIDEO) NA GODIŠNJICU OBJAVLJENI NOVI DOKAZI: OSVANUO EKSKLUZIVNI SNIMAK! Princ bio ispijen, mršav i malaksao dan pre smrti

Pop kultura -

Kako vlasti tvrde, pronađen je snimak koji prikazuje telo čuvenog pevaca Princa, koji je pronađen mrtav 21. aprila 2016. godine u liftu u zgradi koja se nalazi na njegovom imanju.

Zbog njegove smrti neće biti podnete nikakve krivične prijave, objavio je juče tužitelj iz Minesote, Mark Mec.

foto: Printscreen YouTube

"Jednostavno nemamo dovoljno dokaza da nekoga optužimo za zločin" zaključio je Mec nakon dvogodišnje istrage o smrti pop zvezde.

U sklopu cele istrage otkrivene su i ekskluzivni snimci muzičara dan pre njegove smrti.

Istražni materijali uključuje videozapise, razna dokumenta i fotografije, a policija ih je objavila u četvrtak posle podne.

Na jednom od snimaka, Princ dolazi u kliniku kod doktora Majkla Toda Šulenberga. S njim je u pratnji njegov dugogodišnji telohranitelj i bubnjar Kirk Džonson, a muzičar izgleda mršavo i poprilično iscrpljeno.

foto: Printscreen YouTube

"Najverojatnije, Princ nije imao pojma da uzima protivzakoniti lek koji ga može ubiti. Nema dokaza da mu je te tablete propisao doktor. Niti ima dokaza da je bilo namere ili motiva da ga se pevač ubije", rekao je Mec. Ipak, fentanil mu je netko dao.

foto: Printscreen downdetector

"Nema nikakve sumnje da su potezi pojedinaca iz Prinčevog okruženja u pitanju. Ali sumnje i aluzije nisu dovoljne za podizanje optužnice", dodao je tužilac.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track