SANDRA PEROVIĆ JE INTERVJUISALA BROJNE HOLIVUDSKE FACE: Ova velika zvezda ju je najviše razočarala, a evo zašto!
Foto: Vladimir Šporčić

ISKRENA

SANDRA PEROVIĆ JE INTERVJUISALA BROJNE HOLIVUDSKE FACE: Ova velika zvezda ju je najviše razočarala, a evo zašto!

Pop kultura -

Sandra Perović imala je priliku da tokom dugogodišnje karijere sarađuje sa brojnim svetskim zvezdama, ali i da sazna sve što se zaista dešava "iza kulisa".

Ona je otvoreno progovorila o naplaćivanju intervjua, a otkrila je i koja velika zvezda ju je najviše razočarala.

"Intervjui koji se ne plaćaju su ozbiljni, kao i glumci koji rade na filmovima. Međutim, oni koji se naplaćuju su oni iza kojih ne stoji velika kompanija i koji su nezavisni (Warner Bros, Universal...). Ukoliko zvezde igraju u filmovima nezavisne produkcije, te produkcije traže novac. A gde on ide? Za skupe hotele, dadilje koje čuvaju njihove decu, skupe avionske karte i tako dalje. Praktično, ne plaćate intervju zvezdi, ta finansijska sredstva ne idu u njihov budžet", rekla je Sandra i priznala ko je na nju ostavio najlošiji utisak:

foto: Damir Dervišagić

"Katrin Denev, francuska i svetska diva, kada sam sa njom radila intervju, moram priznati da me malo razočarala. Nije htela da da intervju, dok joj se ne donese vruća kafa. Nisam mogla to da povežem sa njom. Bila je nezadovoljna i što u prostoriji ne može da se puši, što je, složićete se, nepristojno tokom intervjua", izjavila je ona.

foto: Profimedia

Perovićeva je otkrila i koliko je žrtvovala privatni život zarad karijere.

"Moram priznati mnogo. Uskratila sam sebe za slobodno vreme, izlaske i provode. Kada dođete kući iscrpljeni, nije vam ni do čega. Od stresa kom se izlažem pada imunitet, pa dobijete kamen u žučnoj kesi, kao što se meni desilo. Međutim, sve ima svoju cenu", završila je ona.

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track