Najnovije vesti

ŠOKANTNO PRIZNANJE POZNATE GLUMICE: Bila sam sve tanja i tanja, izgladnjivala sam se!
Foto: profimedia

izgubila na težini

ŠOKANTNO PRIZNANJE POZNATE GLUMICE: Bila sam sve tanja i tanja, izgladnjivala sam se!

Pop kultura

Američka glumica Mišel Fajfer (59) i Al Paćino opet su se našli jedno pored drugoga i to čak 35 godina nakon što su zajedno snimili film “Lice s ožiljkom”, a u kojem se spomenuta glumica i proslavila. Mišel je u filmu tumačila ulogu Elvire, žene kubanskog imigranta Tonija Montana kojeg je glumio Paćino. Da bi se što bolje unela u ulogu kokainske zavisnice, glumica je morala da izgubi na težini zbog čega se na kraju snimanja ovog filmskog hita osećala izgladnelo i iscrpljeno.

"Bila sam sve tanja i tanja i sve icrpljenija kako je vreme prolazilo. Bukvalno sam se izgladnjivala. Kad bismo završavali sa snimanjima neki od članova ekipe nosili su mi peciva jer su bili zabrinuti za mene", prisetila se Mišel.

U to vreme Mišel je bila još nepoznata glumica, dok je Paćino posle uloge u “Kumu” već bio poznato lice.

"Lice s ožiljkom" velikog Brajana De Palme smatra se kultnim ostvarenjem. Reč je o kriminalističkoj drami o moći i pohlepi, koja je u u trenutku pojavljivanja redefinisala kriminalistički žanr, a malo koji film je ostavio tako snažan uticaj, ne samo u svetu gangsterskog filma, već u pop kulturi", reči su kojima se film opisuje.

foto: profimedia

Kurir.rs/Dnevnik.hr/Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ŽIVOTINJSKA LJUBAV NEMA REZERVE! Bezgranično uzvraćaju ljudima koji brinu o njima!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...