NATAŠU NINKOVIĆ BIJE GLAS DA JE NEZGODNA ZA SARADNJU: Ovo je razlog, a onda im je glumica BRUTALNO odgovorila!
Foto: Dragan Kadić

SVAKA ČAST

NATAŠU NINKOVIĆ BIJE GLAS DA JE NEZGODNA ZA SARADNJU: Ovo je razlog, a onda im je glumica BRUTALNO odgovorila!

Pop kultura -

Nataša Ninković, koja je nedavno dobila prestižnu nagradu "Žanka Stokić", opisana kao "prvakinja drame nacionalnog teatra koja je iz uloge u ulogu očaravala svojom scenskom energijom, maštovitošću, duhovitošću i studioznošću".

Ninkovićevu publika trenutno gleda i u drugoj sezoni serije "Ubice mog oca", ali ono što mnogi ne znaju o njoj je to da je, kako prenosi Stori, saradnici nikako ne mogu opisati sintagmom: "ma, sa njom ćemo lako".

By Milos Nadazdin❤️

Објава коју дели Natasa Ninkovic (@natasaninkovic) дана

Na pitanje da li je taj rigorozni stav prema saradnicima gradila ili je oduvek bila takva, Nataša odgovara: "Nisam ga gradila, ali moram priznati da me često uzruja kada osetim ili čujem da se neko tendenciozno trudi oko mene jer "sa mnom nije lako". A što bi bilo lako iliti - što je toliko teško biti profesionalan i raditi, a ne odrađivati svoj posao".

"Imam dugotrajna prijateljstva i saradnje, što znači da je lako ako si fer i pošten igrač. Ako si neprofesionalan, manipulant, misliš da stavom možeš da sakriješ svoje neznanje, onda je teško i neće ići", dodala je glumica.

Stoc

Објава коју дели Natasa Ninkovic (@natasaninkovic) дана

Kurir.rs/Foto Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(FOTO) SRPSKA GLUMICA UŽIVA U LUKSUZU: Otputovala je na egzotičnu destinaciju, a evo koliko stotina evra troši samo za hotelsku sobu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track