SEKS, DROGA I ALKOHOL: Mišel Fajfer proslavila 60. rođendan, OVE stvari iz njene mladosti će vas ŠOKIRATI
Foto: REUTERS

Nije oduvek bila ovakva

SEKS, DROGA I ALKOHOL: Mišel Fajfer proslavila 60. rođendan, OVE stvari iz njene mladosti će vas ŠOKIRATI

Pop kultura -

Mnoge će iznenaditi podatak da je holivudska glumica Mišel Fajfer proslavila, ni manje ni više, nego 60. rođendan. Uprkos aktivnoj glumačkoj karijeri, tokom koje je četiri decenije nizala zavidne glumačke uspehe, Mišel nikad nije dopustila da joj slava udari u glavu.

foto: Profimedia

Čak tri puta bila je nominirana za najprestižniju filmsku nagradu Oskar, koja joj je svakog puta 'za dlaku' izmakao. Ipak, osvojila je niz drugih priznanja, među kojima i Zlatni globus za glavnu žensku ulogu u filmu “Fantastična braća Bejker”.

To što je danas svetski poznata glumica, Mišel može da zahvali svojoj neobuzdanoj mladosti. Često se u intervjuima priseća mladosti tokom koje se ponašala kao prava buntovnica. Sve je to možda činila u inat ocu, koji je bio jako strog i konzervativan.

foto: profimedia

Njegov odgoj kod Mišel je uvek nailazio na otpor. Mišel je izjavila da je pravi horoskopski Bik - tvrdoglava, jaka, ali zdravog razuma. Rođena je 1958. u Kaliforniji, u gradiću Santa Monika, 50 kilometara udaljenom od Los Anđelesa.

Danas jedna od najatraktivnijih glumica, koja se nekoliko puta našla na vrhu lista najpoželjnijih žena sveta, nije se oduvek smatrala lepoticom. Naprotiv, Mišel za sebe kaže da je u detinjstvu hodala kao patka i imala ogromna usta, zbog čega je zaradila nadimak 'kornjača'.

Uvek je bila najviša devojka u razredu. Mišel za sebe kaže da je bila pravi 'mangup', pa se i tukla s dečacima. Upravo iz tog razloga nije znala da se ponašau muškom društvu i nikad nije odlazila na izlaske iako su i najpopularniji momci u školi pokušavali da je osvoje.

foto: profimedia

U školi je samo na časovima glume pokazivala interes, pa joj je i sam profesor savetovao da bi mogla da se okuša kao glumica. Glumački debi ostvarila je u TV seriji 'Fantazi Ajland', u kojoj se pojavila kao praznoglava plavuša i izgovorila samo jednu repliku.

U to vreme Mišel je angažmane dobijala uglavnom na račun svog izgleda, pa je često snimala reklame u vrućim pantalonama ističući svoje obline.

Drogu sam otkrila i uživala sam u opijatima još u srednjoj školi. Punih deset godina, koliko sam živela u Los Anđelesu, koristila sam razne opijate, no vrlo brzo nakon što sam se odselila, očistila sam se. Tekom 20-ih živela sam na dve kutije cigareta i dijetalnim sokovima", rekla je glumica.

foto: Profimedia

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) MAČKA KAO ELIZABET TEJLOR: Pogledajte čarobnu boju očiju ove bele mace! A kako tek pozira pred kamerom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track