NOVI NASTAVAK FILMA O SUPERUBICI: Kijanu Rivs poslednji put u ulozi OZLOGLAŠENOG DŽONA VIKA!
Foto: Profimedia

SPREMA SE POKOLJ

NOVI NASTAVAK FILMA O SUPERUBICI: Kijanu Rivs poslednji put u ulozi OZLOGLAŠENOG DŽONA VIKA!

Pop kultura -

Studio Lionsgejt već je jednom uspeo da 'napravi magiju' pa su snimili jako dobar nastavak filma 'Džon Vik'. U nastavku su ostavili otvoren kraj, a sada ćemo za taj kraju dobiti i završetak.

foto: Profimedia

Jedan od iznenađujućih serijala unatrag nekoliko godina svakako je i serijal o najboljem ubici svih vremena, Džonu Viku. Film za koji se mislilo kako će posve dobro proći u bioskopima i kako će dobiti 'pristojne' ocene kritičara na koncu je zaradio vrlo dobru svotu novca, a po kritikama je bolji od mnogih filmova koji su i Oskara pokupili.

foto: Profimedia

Takva situacija je nadahnula studio Lionsgejt da pokuša da reprizira svoj uspeh te su snimili i drugi film o ovom ubici. Doduše, samo se jedan reditelj vratio, Čed Stahelski. Srećom, ispostavilo se kako je Stahelski i te kako sposoban sam da snimi film, pa je i drugi deo sage o superubici pokupio odličan uspeh.

Studio je nedavno objavio i prvi sinopsis za zaplet trećeg filma, a objavljen je i prvi poster.

foto: Printscreen/ Twitter

"Džon Vik (Kijanu Rivs) beži zbog dva razloga. Love ga jer mu je glava ucenjena na 14 miliona dolara i zato što je prekršio osnovno pravilo hotela Kontinental, a to je 'Ne ubij u hotelu'. Ne samo to, već je žrtva bila član društva koje je naručilo Vikovu smrt, pa su stoga sve ubice sveta Viku za petama. Premda je već trebao da bude mrtav, Kontinentalov upravnik Vinston dao mu je jedan sat pre nego što ubice krenu i Vik postane 'Excommunicado'. Vik će i kocem i lancem i bokserom ići kroz sve druge kako bi pobegao iz Njujorka i ostao živ", kaže u sinopsisu.

Stahelski se, kako smo gore napisali, vraća i u trećem filmu, kako bi režirao po scenariju Dejvida Kolstada, koji je napisao i prvi i drugi deo. Glavnog ubicu i dalje glumi Kijanu Rivs, a po svemu sudeći boriće se i protiv Hali Beri, koja će možda imati ulogu u filmu.

foto: Profimedia

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track