FRANŠIZA SE NASTAVLJA: Brus Vilis obnavlja staru ulogu, pridružuje mu se stari partner! SPREMA SE SUPERHIT!
Foto: Printscreen/Instagram

KONAČNO

FRANŠIZA SE NASTAVLJA: Brus Vilis obnavlja staru ulogu, pridružuje mu se stari partner! SPREMA SE SUPERHIT!

Pop kultura -

Neslomljivi Dejvid Dan će se po prvi put u svom životu sukobiti s nekim ko ga u stvari može povrediti. Hoće li se ovaj heroj suočiti s tim zlom ili će nestati u senci?

foto: Profimedia

Jedan od filmova 2017. koji su završili poprilično neočekivanim krajem bio je i film 'Podeljen'. Kako smo mogli da vidimo na samom kraju, u stvari je to drugi deo filma 'Neslomljivi', jedno od boljih superherojskih ostvarenja.

Premda je od samog početka produkcije bilo posve jasno da će film biti relativno uspešan, malo ko j mogao da očekuje da će film s proračunom od samo devet miliona dolara na koncu zaraditi 278 milona dolara, preko 30 puta više no što je uloženo.

foto: Profimedia

U tom filmu sukobio se Samjuel L. Džekson tj. njegov lik Elajdža Prajs ili Gospodin Stakleni, s Dejvidom Danom Brusa Vilisa. Novi film u serijalu, 'Staklo', nastavlja priču o njihovom sukobu. No, da ne bi sve bilo predvidljivo, u priču je uveden i negativac filma 'Podeljen', Džejms Mekavoj. Jasno, Mekavoj se vraća svojoj ulozi lika koji u sebi skriva 23 ličnosti, kao i onu 24., superherojsku ličnost Zveri.

foto: Profimedia

"Posle završetka filma 'Podvojen', Dejvid Dan našao se u poteri za Zveri. Nakon sve opasnijih i opasnijih sukoba između neranjivog Dana i bestijalnog negativca, postaje sve jasnije kako iza svega stoji Eladža Prajs, koji čuva tajnu kritičnu za opstanak svih u igri", rečeno je u sinopsisu filma.

Sam Džekson je na sebi svojstven način dao komentar o filmu.

"Bilo je i vreme da ja dobijem naslovnu ulogu u svom j****** filmu", rekao je glumac.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track