(FOTO 18+) MOLI MAJKU DA PRESTANE, ONA NE ŽELI: Glumica nastavlja da objavljuje PROVOKATIVNE fotke, uprkos molbama posramljenog sina!
Foto: Profimedia

NE DA SE

(FOTO 18+) MOLI MAJKU DA PRESTANE, ONA NE ŽELI: Glumica nastavlja da objavljuje PROVOKATIVNE fotke, uprkos molbama posramljenog sina!

Pop kultura -

Dejmijan Harli, sin glumice Elizabet Harli ima nesvakidašnju muku. Naime, njegova majka kači golišave slike po društvenim mrežama, što tinejdžera sramoti van granica.

foto: Profimedia

"U godinama je u kojim ga sve što njegova majka radi sramoti i jednostavno ne može da razume zašto njegova majka ne može malo da se pokrije", rekao je nedavno prijatelj. Dejmijan je molio majku da prestane da se hvali golišavim fotografijama jer ga njegovi prijatelji čikaju, no Engleskinju to nije ni malo 'dirnulo'.

Glumica je nastavila sa svojim seksi slikama na radost brojnih obožavatelja. Elizabet se fotografisala u prozirnom dugom ogrtaču od grube tkanine, odnosno kaftanu. Glumica je 'zalegla' za sliku, a budući da je narandžasti materijal s prugama proziran naziru se njene bradavice što je verojatno opet uzrujalo njenog sina. No, obožavatelji su je podržali i istakli da im ne smeta što su joj grudi provirile.

foto: Profimedia

"Oduzimaš mi dah. Tako si magična. Tvoja bradavica je izašla iz raja i sad znam da je i taj tvoj dro tela savršen kao i ostatak", napisali su obožavatelji glumici. Kažu kako ne razumeju 'drame' oko bradavica žena na fotografijama i predložili su kako sledeći put ide 'do kraja' te da makne suvišnu odeću. Dodali su kako joj je treba odati poštovanje što u svojim pedesetima izgleda bolje nego većina žena.

foto: Profimedia

"I dalje rasturaš. Hvala što si mi ulepšala dan", komentarisali su fanovi.

Elizabet je zapretila sinu da će, ako ne prestane da prigovara, početi da nosi veo kao časne sestre. Glumica, koja igra u seriji 'Kraljevska porodica', ne shvata zašto mu odjednom smetaju njene objave na društvenoj mreži, a do nedavno ju je stalno fotografisao.

foto: Profimedia

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track