NOVI-STARI PAR: Pevačica POTVRDILA, Keti Peri i Orlando Blum ponovo na sedmom nebu!
Foto: print screen jutjub

OBNOVILI VEZU

NOVI-STARI PAR: Pevačica POTVRDILA, Keti Peri i Orlando Blum ponovo na sedmom nebu!

Pop kultura -

Pevačica Keti Peri i glumac Orlando Blum potvrdili su sovju vezu. Par je na susretu sa Svetom Stolicom imao crnu odeću kako nalaže vatikanski protokol. Pevačica i glumac su 2016. objavili da su raskinuli nakon dve godine veze, ali kako se čini, romansa je ponovo probuđena.

"Pozdravljam vas sve iz Rima, tačnije iz Vatikana gde sam upravo s mamom, dragim i menadžerom. Dan je predivan, a ja sam jako srećna što mogu biti ovde", pohvalila se Keti Peri (33) kako je upoznala papu pa je objavila sliku i video na društvenoj mreži.

foto: Profimedia

Pevačica je na susret sa Svetom Stolicom povela svog 'novog starog' dečka, glumca Orlanda Bluma (41) i tako je napokon potvrdila nagađanja da su ponovno zajedno. Keti i Orlando su 2016. objavili da su raskinuli nakon dve godine veze, ali da i se i dalje međusobno poštuju.

foto: Profimedia

Peri je u Vatikan došla službeno, da priča o meditaciji na godišnjoj konferencija na kojoj ugledni ljudi iz raznih područja društvenog delovanja raspravljaju o tome kako najbolje iskoristiti tehnologiju u službi zdravlja i promicanja zdravstvene zaštite.

foto: Profimedia

"Ponovno su zajedno. Kati želi da stvari ovog puta funkcioniraju kako treba", istakao je nedavno Perin prijatelj. 'Novi stari' par je odlučio da neće svoju vezu izlagati javnosti i usredotočiće se na poboljšanje svega što nije funkcionisalo.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track