EVROVIZIJA GA SKUPO KOŠTA! Sanji tražili 19.000 € za četiri kante
Foto: Zorana Jevtić

Saznajemo

EVROVIZIJA GA SKUPO KOŠTA! Sanji tražili 19.000 € za četiri kante

Pop kultura -

Sanja Ilić umalo je ostao bez 19.000 evra, koliko su mu tražili organizatori Evrovizije u Portugaliji i to za četiri kante od pleksiglasa, saznaje Kurir.

Frontmenu Balkanike, koja će 10. maja u drugom polufinalu ovog takmičenja predstavljati Srbiju na prestižnom muzičkom takmičenju sa pesmom "Nova deca", za nastup je trebalo nekoliko specijalnih rekvizita koje su dužni da obezbede organizatori.

foto: Zorana Jevtić

Između ostalog u pitanju su i svetleće kante od jeftinog materijala, za koje su Iliću domaćini Evrovizije tražili pozamašnu svotu novca. Kada je čuo da će ga rekviziti koštati neverovatnih 19.000 evra, on je odlučio da te proizvode naruči u Srbiji za mnogo manje para, tačnije 15 puta jeftinije. Rekviziti su poštom stigli u Lisabon. I pored toga što je Sanja sve finansirao iz svog džepa, svetleće kante ipak neće moći da zadrži, jer pravila nalažu da organizatorima ostaje sve ono što je korišćeno na sceni.

foto: Printscreen

Balkanika je prvu probu za predstojeće polufinale Evrovizije održala u utorak, a komentari publike bili su i više nego pozitivni za naše predstavnike. Nastup je počeo slično kao i beovizijski. Glavni fokus je na vokalima, Danici Krstić koja će biti kao i ostale dvojke obučena u svetlo sive haljine sa crnim dekoracijma, i pevaču Mladenu Lukiću koji će biti u tamnom odelu.

Ivan Ercegovčević, foto: Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

LUNA PROLAZI KROZ PAKAO: A EVO GDE se Anabela sklonila dok se ne smire strasti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track